VIDEO EXCLUSIV

Adrian Nartea, dezvăluiri neștiute din culisele căsniciei sale. Soția, geloasă din cauza fanelor?: „M-a luat la pachet!” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 08.05.2023, 15:03

Nu este doar un actor excepțional, ci și un soț și un tată exemplar! Adrian Nartea și soția lui, Alina, formează unul dintre cele mai închegate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună două fetițe minunate, Mara și Petra.

Actorul din serialul “Vlad” (PRO TV) este un bărbat împlinit, având o carieră impresionantă și o familie frumoasă, însă, ca în orice familie, pot exista discuții. Adrian Nartea a dat, în exclusivitate pentru Impact.ro, detalii neștiute din culisele căsniciei sale.

Se bucură de succes, după serialul ”Vlad”

Adrian Nartea are 41 de ani este unul dintre cei mai curtați actori din țară. Odată cu succesul, de care se bucură pe plan profesional, actorul este tot timpul în vizorul doamnelor și domnișoarelor.

Așadar, actorul din serialul “Vlad” ne-a spus, în exclusivitate, pentru Impact.ro, dacă soția este sau nu geloasă, din cauza fanelor care îl abordează, dar și cum s-a schimbat viața lui după ce a primit rolul din serialul “Vlad”.

Adrian Nartea, dezvăluiri neștiute din culisele căsniciei sale:”M-a luat la pachet!”

Impact.ro: De când ai avut rolul din serialul “Vlad”, ai fost foarte curtat. Cum a acceptat soția ta?

Adrian Nartea: M-a luat la pachet. În momentul în care m-a luat, și-a asumat treaba asta. De multe ori, știe că, ce este pe sticlă, e doar pe sticlă, iar ce este acasă, e acasă.

Eu vreau să fiu un soț și un tată exemplar, iar dacă vreau să fiu așa, restul sunt pe lângă. Pe mine mă interesează ca acasă să fie totul bine. Asta este important!

Citește și Adrian Nartea uimește cu ultima sa declarație: ”Eu nu am vrut să fiu actor!” Cum a ajuns în Vlad, la PRO TV? VIDEO EXCLUSIV!

“Pot să zic că am ajuns la un nivel în care mă simt încrezător!”

Impact.ro: Cum s-a schimbat viața ta, de când ai avut rolul în serialul “Vlad”?

Adrian Nartea: A bubuit! Cel puțin, din punct de vedere al imaginii și al actoriei, a bubuit. În “Vlad” am învățat extrem de multe. În 4 ani de filmări, am trecut prin fel și fel de situații, secvențe, regizori…

Alături de echipa cu care am filmat, pot să spun că am făcut 3 școli. Din punct de vedere profesional, pot să zic că am ajuns la un nivel în care mă simt încrezător.

Din punct de vedere al imaginii, am mai multă admirație și mai multe poze pe stradă, ceea ce este ok. Când vine cineva să ceară o poză, e ca și cum dai un autograf. Încă se cer autografe.

Video: Daniel Bălan

Citește și Cel mai ascuns secret al lui Adrian Nartea. Ce nu a făcut niciodată vedeta Pro TV, dezvăluirea te va surprinde EXCLUSIV VIDEO!

Urmăriți Impact.ro și pe