Adrian Mutu, primul „transfer important” la Rapid. Fiul său va juca la echipa din Giulești

Sorin Barbu 18.03.2022, 13:32

Adrian Mutu își dorește să aducă la Rapid jucători buni care să-l ajute să lupte pentru titlu sezonul viitor, când trupa din Giulești împlinește o sută de ani. „Briliantul” a reușit deja primul transfer. Fiul său Tiago, în vârstă de cinci ani, va îmbrăca tricoul formației de lângă Podul Grant.

Adrian Mutu își aduce băiatul la Rapid

Adrian Mutu a fost primit cu răceală la Rapid. Fanilor nu le-a picat bine că un „dinamovist”, și nu un rapidist ca Daniel Pancu sau Marius Șumudică, va sta pe bancă când echipa va inaugura noul stadion sau în sezonul viitor în care se vor sărbători o sută de ani de la înființarea clubului.

„Briliantul” a fost băgat în ședință încă din prima zi și a fost nevoit să-și dea acordul ca „secundul” Edi Stăncioiu, fost jucător la FCSB, să-și dea demisia pentru că nu a fost pe placul suporterilor. Victoriile din partidele cu Academica Clinceni și Dinamo au mai liniștit atmosfera și antrenorul speră să aibă parte de liniște și răbdare din partea fanilor, dar și a conducătorilor.

„Sper ca victoria lui Dinamo sa mă fi apropiat mai mult de suporteri. Sper să le aduc bucurii și pe viitor. Avem suporteri mulți și gălăgioși, ne vor împinge de la spate, iar faptul ca tribunele sunt aproape de gazon o să fie un avantaj mare.

Îmi doresc să am rezultate cât mai multe, avem de construit o echipă pentru sezonul viitor. Este centenarul clubului va fi o presiune și mai mare.  Dar este ceva normal, eu o îmbrățișez”, a declarat Mutu.

„Briliantul” nu este foarte mulțumit de lot și așteaptă jucători în vară, când se deschide perioada de transferuri. Și, totuși, a transferat deja un fotbalist. Fiul său Tiago, în vârstă de cinci ani, va juca la Rapid.

„Tiago face 5 anișori, îi place fotbalul, se uită mereu. Mai ales la echipele pe care le antrenez, nu ratează un meci. Chiar o să îl aduc la Rapid, să și joace, a declarat Adrian Mutu, la Antena 1.

Primul meci pe noul stadionul Giulești, ale cărui lucrări de modernizare au fost demarate în anul 2019, va avea loc pe data de 26 martie. Rapidul va înfrunta Poli Timișoara.

Urmăriți Impact.ro și pe