Adrian Mutu, prima înfrângere la Rapid. Fanii au intrat peste el la antrenament și i-au cerut să renunțe la Eduard Stăncioiu

Sorin Barbu 04.03.2022, 09:24

Adrian Mutu are viață grea la Rapid. Fanii echipei au intrat peste el la antrenament, la doar câteva ore după ce a fost prezentat oficial. Suporterii i-au cerut să renunțe la antrenorul secund Eduard Stăncioiu și au obținut ce și-au propus. „Nu este normal să primim în casa noastră un stelist”, au transmis mesajul ultrașii.

Adrian Mutu a fost nevoit să renunțe la Eduard Stăncioiu

Adrian Mutu și-a început aventura la Rapid cu un eșec. Noul antrenor al echipei a fost nevoit să renunțe la unul dintre oamenii din staff la doar câteva ore după ce a fost prezentat oficial.

Fanii i-au cerut să renunțe la antrenorul secund Eduard Stăncioiu și ca să fie siguri că acest lucru se va întâmpla au intrat în cantonamentul formației giuleștene. Jandarmii și polițiștii au fost la fața locului ca să se asigure că nu vor exista incidente.

Suporterii sunt supărați că Stăncioiu are pe rețelele sociale mai multe poze și mesaje prin care își arată atașamentul pentru FCSB, formație la care a jucat.

„Nu are de ce să fie deranjat atâta timp cât Stăncioiu are pe Facebookul lui poze cu rivalii din Ghencea, trebuie să-și asume.

Nu avem cum să trecem peste anii trecuți, în care am avut diferite conflicte cu el pe stadioane. M-am ocupat de această acțiune, că nu e normal să primim în casa noastră un stelist”, a spus Liviu Ungureanu, unul dintre liderii galeriei.

Suporterii au spus că nu ar fi normal ca în sezonul viitor, în anul centenarului, Rapidul să fie antrenat de un dinamovist, Adrian Mutu și de un stelist, Eduard Stăncioiu.

„De-a lungul carierei am încercat să câștig meciurile cu posibilitățile mele. Mi-aș dori să am o discuție față în față, bărbătească, cu astfel de suporteri, atâta timp cat poate fi o discuție civilizată, să le explic cât de mult greșesc.

Dar nu e cazul în momentul acesta, pentru că nu vreau să creez discuții, presiuni aiurea, iar eu mă voi retrage. Am avut o discuție cu Adi și, pentru liniștea lui și a echipei, eu am ales de unul singur să nu îl însoțesc în aventura asta la Rapid.

Suntem mai mult decât prieteni, suntem familie și tocmai de asta nu vreau să intervin cu nimic negativ în cariera lui. Vreau să îl ajut și consider că o fac cu această decizie”, a spus Stăncioiu la Digi Sport.

Adrian Mutu va debuta la Rapid sâmbătă, pe teren propriu, în duelul cu Academica Clinceni.

Urmăriți Impact.ro și pe