Adrian Minune a ajuns în spital. Celebrul manelist a fost internat de urgență, care este starea artistului

Andrei Simion 30.03.2023, 23:33
Adrian Minune a ajuns în spital. Celebrul manelist a fost internat de urgență, care este starea artistului

Adrian Minune a ajuns în spital, joi seară. Celebrul manelist a fost internat de urgență, iar familia sa este alături de el. După primele analize, medicii au decis că acesta trebuie să rămână în unitatea sanitară.

Adrian Minune, la spital

Cântărețul de manele se află la spitalul Ponderas din Capitală, unde i-a fost făcut și un test Covid. Întreaga sa familie a manelistului a făcut ulterior teste antigen. Cei declarați negativ îl pot vizita.

Deocamdată nu este cunoscut motivul pentru care Adrian Minune, în vârstă de 48 de ani, a fost internat de urgență la spital.

În vara anului trecut, ginerele lui Adrian Minune, Bogdan, a ajuns de urgență la spital, unde a fost și operat. Soțul lui Karmen avea pietre la fiere, astfel că a fost nevoie de o intervenție chirurgicală rapidă.

Adrian Minune
Adrian Minune

Adrian Minune, veste bună în familia sa

Acest moment dificil pentru Adrian Minune vine după ce cântărețul de manele a dezvăluit, anul trecut, că va deveni din nou bunic, după ce fiica sa cea mică a confirmat că este însărcinată cu primul său copil. La acel moment, manelistul spunea că este foarte fericit.

„Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat”, a declarat manelistul la Xtra Night Show, potrivit Fanatik.

În luna iunie a anului trecut, Adrian Minune a anunțat că își va face retragerea în 2024. Manelistul a spus că motivul pentru care a luat această decizie este faptul că mai are de trăit 10 – 15 ani și vrea să se bucure de familia lui. Ulterior retragerii oficiale, pe care vrea să o facă pe un stadion, gratis, cântărețul are de gând să mai susțină doar două spectacole pe an.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe