Ce studii are, de fapt, fiica lui Adrian Minune. Karmen a lăsat deoparte muzica pentru adevărata sa meserie

Beatrice Dumitru 06.03.2023, 20:00
Ce studii are, de fapt, fiica lui Adrian Minune. Karmen a lăsat deoparte muzica pentru adevărata sa meserie

Karmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, este o cunoscuta cântăreață, cu milioane de vizualizări la videoclipurile lansate pe YouTube. Deocamdată, ea a lăsat deoparte muzica pentru adevărata sa meserie, pentru că fiica lui Adrian Minune a terminat o facultate care nu are legătură cu ceea ce a făcut până acum.

Ce facultate a terminat fiica lui Adrian Minune

Karmen, în vârstă de 25 de ani, a devenit cunoscută datorită muzicii sale, dar nu aceasta este adevărata sa meserie. Fiica lui Adrian Minune a lăsat deoparte muzică pentru a-și îndeplini un mare vis, acela de a juca într-un film.

Fiica lui Adrian Minune a terminat Facultatea de Actorie, iar acum are șansa să își arate talentul pe platourile de filmare, pentru că face parte duin distribuția serialului „Clanul”, fiind primul său rol important dintr-o producție TV. Până acum ea mai jucase doar în filme de scurtmetraj.

Ce studii are, de fapt, fiica lui Adrian Minune. Karmen a lăsat deoparte muzica pentru adevărata sa meserie
Karmen Minune este Nadine în serialul „Clanul”.

Eu am făcut Facultatea de Actorie și trecuse o vreme de când nu am mai avut activitate în acest sens. Chiar dacă am jucat în filme de scurtmetraj și am avut legătură cu această zonă, niciodată nu am participat într-un proiect de mare amploare. Chiar mă uitam la filmul autobiografic al lui Jennifer Lopez, care are o poveste asemănătoare cu muzică, dans și actorie. M-am regăsit în faptul că eu, până la un moment dat, mă simțeam cel mai puțin talentată din familie, exact cum și ei i se spunea că nu are suficient talent. După ce am văzut filmul, mi-am spus rugăciunea și am simțit nevoia să adaug că aș vrea să arăt lumii ce pot, la un nivel înalt. La doar câteva zile după, am primit un telefon și am fost chemată la casting pentru rolul din Clanul”, a declarat Karmen, pentru TVMania.

Karmen, despre rolul din „Clanul”

Carmen Simionescu interpretează rolul Nadine sau „Stăpâna”, așa cum i se spune în serialul de la Pro Tv, și a spus că este un rol care i se potrivește foarte bine și a vorbit despre această experiență.

Am făcut căutări și în adâncul meu am încercat să scot persoana care aș fi fost dacă tata mi-ar fi dat puterea aceasta, pe care Constănțeanu i-o dă lui Nadine. Am făcut un exercițiu de imaginație și m-am gândit cum aș fi fost eu dacă tot ce mi-ar fi trecut mie prin minte ar fi fost aprobat de tata. Lucru care, în viața reală, nu se întâmplă. De multe ori mă gândesc ce ar face tata în situația asta și atunci reacționez ca el. Este o persoană care reacționează, de multe ori, pozitiv la lucruri foarte negative”, a adăugat actrița.

Primul episod în care a apărut Karmen a fost difuzat pe 12 decembrie 2022, aceasta fiind și ziua sa de naștere ceea ce a făcut-o să spună că a fost un dar de la Dumnezeu. Aceasta a mai dezvăluit că tatăl său a fost emoționat până la lacrimi, atunci când a văzut-o în serial.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...