Adina Postelnicu și secretul care o ajută să își mențină aceeași greutate de 20 de ani: „Nu țin cure de slăbire drastice” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 07.11.2023, 13:29

Adina Postelnicu are o siluetă trasă prin inel și își permite să poarte outfituri care îi pun în evidență formele de invidiat. Artista nu este adepta curelor de slăbire drastice și, de mai bine de două decenii, a adoptat o serie de măsuri în ceea ce privește alimentația, care o ajută să se mențină în cea mai bună formă.

Adina Postelnicu, probleme cu greutatea în adolescență

Adina a povestit, pentru Impact.ro, situația neplăcută prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani, când s-a îngrășat aproximativ 11 kg într-o lună. Cântăreața susține că schimbările radicale prin care a trecut organismul ei s-au datorat faptului că, în acea perioadă, renunțase la țigări.

Adina Postelnicu a purtat recent, la un eveniment monden, o rochie albastră, care îi punea în evidență atuurile fizice. Artista ne-a mărturisit că în adolescență nu avea astfel de dimensiuni de invidiat, fiind chiar pufoasă.

“Este o rochie pe care am mai purtat-o o singură dată, acum vreo 10 ani, trebuie să recunosc lucrul ăsta. Dar este una dintre preferatele mele. Este a doua oară când o port și încă am încăput în ea”, ne-a spus ea încântată.

“În adolescență, dacă stau bine și mă gândesc aveam vreo 20 kg în plus până la 19-20 de ani. Deci nu ca în adolescență, ci ca de pe la 20 și un pic de ani sunt la fel”, a precizat ea pentru Impact.ro.

“Am renunțat la prăjeli, grăsimi, pâine, dulciuri”

După ce în adolescență a avut destul de multe kilograme în plus, Adina Postelnicu a adoptat un stil de viață sănătos, care a dat rezultatele dorite. Nu doar că a slăbit frumos, dar a reușit să capete o disciplină alimentară, pe care o respectă și astăzi. De când a devenit mamă, mai exact în urmă cu 4 ani, artista recunoaște că are restanțe la odihnă și la mâncare.

“De când am copilul, mă ajută ea foarte tare, pentru că nu prea ai timp să dormi, nu prea ai timp să mănânci, deși în ultima perioadă pot să recunosc că m-a mai lăsat să dorm nopțile. Și în rest am grijă la ce mănânc. Nu țin cure de slăbire drastice sau chestii de genul ăsta, nu. Dar acum vreo 23 de ani am renunțat la tot ce înseamnă prăjeli, grăsimi, pâine, dulciuri și atunci probabil că din cauza asta”, a povestit, pentru Impact.ro, Adina Postelnicu.

Adina Postelnicu s-a îngrășat 11 kg într-o lună

Cântăreața a reușit să aibă o greutate constantă de-a lungul timpului, excepție fiind lunile după încercarea eșuată de a se lăsa de fumat.

“Am avut o experiență neplăcută când m-am lăsat de fumat acum câțiva ani și m-am îngrășat vreo 11 kg într-o lună și atunci a fost așa ciudat. Și nu reușeam să scap de ele, dar în momentul în care după 7 luni m-am reapucat de fumat, instant dădusem jos cu ce mai rămăsesem: vreo 4-5 kg”, a mărturisit, pentru Impact.ro, Adina Postelnicu.

Citește și: O artistă celebră din România face livrări pentru a putea trece cu bine peste pandemie

Artista ne-a spus că va avea o nouă tentativă de a renunța la țăgări, fiind oarecum forțată de împrejurări.

“Nu am scăpat de viciu, dar am înțeles că vor scoate țigările mentolate de pe piață, așa că voi scăpa de viciu. De când fumez, numai țigări mentolate am fumat și altfel de țigări chiar nu pot. Deci în curând, pot să vă anunț că m-am lăsat de fumat din nou”, a mai spus ea.

Citește și: Adina de la Heaven își face cadou de ziua ei o operație, după 30 de ani de dureri cumplite

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe