Adevărul nebănuit despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta. Apropiații au dat vestea. „E trist, sper că îşi va putea celebra aniversarea”

Nicu Stan 28.03.2022, 16:37

Adevărul nebănuit despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta. Apropiații au dat vestea. „E trist, sper că îşi va putea celebra aniversarea”. Vești proaste vin din Marea Britanie, de la Casa Regală, unde Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, nu se simte prea bine. De ce îi este Reginei rușine să mai apară în public.

S-a aflat care este starea de sănătate a Reginei Elisabeta. De ce nu vrea să mai apară în public

Regina Elisabeta a Marii Britanii nu se simte bine deloc, au declarat unele surse. În vârstă de 95 de ani, Regina, când se află în spatele ușilor închise, folosește un cărucior.

„Am auzit că motivul pentru care nu face multe dintre evenimentele pe care ar trebui să le facă şi le anulează este pentru că se află într-un scaun cu rotile ”, precizează actorul Christopher Biggins, care este prieten cu mulţi membri ai familiei regale.

Regina Elisabeta mai are putin si implineste 96 de ani
Regina Elisabeta mai are putin si implineste 96 de ani

Regina Elisabeta, o fire mândră

Motivul pentru care Regina nu vrea să apară în fața lumii ar fi acela că îi este rușine să fie văzută într-un căruț cu rotile.

„Nu vrea să fie văzută, este foarte mândră. Este cel mai mare monarh al nostru. E trist, sper că îşi va putea celebra aniversarea”, a adăugat Christopher Biggins pentru televiziunea britanică.

Când ar trebui să iasă Regina în public

Astfel, misterul se adânceşte mai tare, întrucât că nu se cunoaște faptul dacă Regina Elisabeta va putea participa la slujba de pomenire a Prinţului Philip, care va avea loc pe 29 martie. Regina ar avea această ieșire publică în program.

„Trebuie să fim realişti. Ea este la doar câteva săptămâni distanţă de aniversarea de 96 de ani, aşa că şi-a acceptat propriile limitări”, a spus și Russell Myers , editorul ziarului The Daily Mirror.

Regina va avea tot mai puține ieșiri în public

De asemenea, apropiații Reginei susțin că aceasta are zile bune și mai puțin bune, în ceea ce privește starea de sănătate, oricum există posibilitatea ca aceasta să apară tot mai puțin în public.

„Ea are probleme cu deplasarea, iar oamenii de la Palat spun că are zile bune şi zile mai puţin bune.  Nu cred că o vom vedea vreodată dând înapoi, dar probabil o vom vedea din ce în ce mai puţin”, a mai spus Russell Myers.

Regina Elisabeta merge în baston

Surse regale au confirmat pentru OK! că starea de sănătate a Reginei Elisebeta, care acum merge în baston baston, s-a înrăutăţit. În plus, se spune că Regina este bântuită de imaginea surorii sale, Margaret, într-un scaun cu rotile, atunci când Regina Mamă împlinea 101 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe