Adevărul despre starea de sănătate a Gabrielei Firea, după ce a ajuns de urgență la spital. Detalii exclusive

Alexandra Andrei 04.07.2020, 13:16
Adevărul despre starea de sănătate a Gabrielei Firea, după ce a ajuns de urgență la spital. Detalii exclusive

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a fost la un pas de leșin și a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-și reveni. Impact.ro a aflat ce s-a întâmplat, în realitate, cu fosta prezentatoare TV!

A fost la un pas de leșin în biroul său de la primărie!

Joi, 2 iulie, consilierul Gabrielei Firea a chemat ambulanța, după ce aceasta a acuzat stări de rău, fiind la un pas de leșin. Medicul a consultat-o pe fosta jurnalistă, care a decis că este cazul să i se facă un control amănunțit, motiv pentru care a fost mers la Spitalul Cantacuzino din Capitală. Nu a acceptat să fie transportată cu ambulanța, ci a mers cu mașina primăriei. După aproximativ o oră, primarul general al Capitalei a părăsit spitalul pe propriile picioare, iar starea ei era una vizibil îmbunătățită. S-a oprit la o farmacie pentru a cumpăra suplimente de vitamine, apoi s-a întors la primărie.

„Ne-am speriat foarte tare. S-a ridicat de la birou și a amețit, i se încetoșase privirea. În primă fază nu a vrut să cheme ambulanța, însă, atunci când a văzut că nu își revine, nu a mai avut ce să facă. Petrece foarte mult timp afară, în căldură, iar asta a răupus-o. În plus, datorită programului încărcat uită să mânânce, iar asta a contribuit la deterioarea stării ei de sănătate. I s-au recomandat câteva zile de odihnă și multă hidratare, plus vitamine”, ne-au dezvăluit surse din cadrul primăriei capitalei.

gabriela firea, stare de sanatate, spital
Adevărul despre starea de sănătate a Gabrielei Firea

Operată de trei ori în șase luni, după ce a fost la un pas de moarte

În urmă cu un an, Gabriela Firea a trecut printr-o mare cumpănă, iar viața ei a atârnat de un fir de ață. Ea a fost operată de trei ori la Spitalul Cantacuzino și, cel mai probabil, va trebui să mai suporte o intervenție chirurgicală.

„Medicii au zis că nu au mai văzut un asemenea caz până acum, iar Gabi a fost consultată de medici europeni specializați pe boli gastro-intestinale grave. Nimeni nu își poate explica de la ce a făcut asemena complicații. Intestinul și-a micșorat cu mult diametrul, ceea ce este aproape imposibil din punct de vedere științific. Eu am tot felul de bănuieli, dar soția nu mă lasă să vorbesc despre acest lucru”, transmitea pe atunci Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, soțul Gabrielei Firea. De atunci, ea trebuie să țină un regim alimentar strict, însă, din cauza programului de muncă extrem de aglomerat, nu reușește să îl respecte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...