Gabriela Firea, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu Primarul Capitalei

Raluca Juncu 02.07.2020, 18:08
Gabriela Firea, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu Primarul Capitalei

Gabriela Firea a fost dusă de urgență astăzi la spital. Mai mulți angajați ai Primăriei au chemat ambulanța care a urcat până la etajul 1 al clădirii în care edilul are biroul. Ce se întâmplă acum cu edilul?

Gabriela Firea, de urgență la spital

Primarul General al Capitalei a primit astăzi îngrijiri de la un echipaj de la serviciul de ambulanță, după ce i se făcuse rău, potrivit unor surse cancan.ro.

Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea
Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea

După 20 de minute în care ambulanțierii i-au acordat primul ajutor, Gabriela Firea a plecat pe propriile picioare la spital. Aceleași surse citate au transmis că edilul a urcat grăbit în mașină, iar pe drum a oprit la o farmacie. În cele din urmă, edilul a ajuns la Spitalul Clinic Dr I. Cantacuzino, de lângă Piața Domenii.

Gabriela Firea, mai multe probleme medicale în 2019

Gabriela Firea a avut mai multe probleme medicale anul trecut. În 2019, aproximativ în aceeași perioadă suferea o intervenţie chirurgicală pentru remedierea afecţiunii colonului. Primarul General al Capitalei se operase atunci, tot în cadrul Spitalului Clinic Dr I. Cantacuzino, moment dificil, dar în care spune că i-au fost alături familia și apropiații.

„După ce am trecut, iată, cu ajutorul lui Dumnezeu, de situații considerate de medici că fiind extrem de dificile, pot spune cu mâna pe inima că în astfel de momente coborî cu adevărat cu picioarele pe pământ. Te oprești din alergat, problemele care păreau de nerezolvat dispar și realizezi dintr-odată, extrem de clar, cât de importantă este sănătatea, atât de puțîn luată in seama atunci când te simți bine, dar și cât de importanți sunt oamenii de lângă ține.

Eu am avut noroc! Mi-au fost aproape familia şi colegii, care m-au ajutat să trec prin aceste încercări, precum şi doctorii şi întregul personal medical de la Cantacuzino, cărora le sunt profund recunoscătoare”, scria atunci pe Facebook Gabriela Firea.

Urmăriți Impact.ro și pe