Adevărul despre relația dintre Florin Tănase și Gigi Becali. Cine a dat cărțile pe față

Mihnea Tălău 20.07.2022, 17:23
Adevărul despre relația dintre Florin Tănase și Gigi Becali. Cine a dat cărțile pe față

Egalul de pe teren propriu cu U Cluj, din prima etapă a noului sezon al Superligii, a tulburat apele la FCSB. În stilul caracteristic, patronul Gigi Becali nu s-a sfiit să tragă un adevărat perdaf jucătorilor. Printre cei intrați în vizorul latifundiarului din Pipera s-a numărat, paradoxal pentru unii, și Florin Tănase.

„Florin Tănase este omul conducerii”

Până mai ieri, atacantul FCSB-ului se număra printre confidenții și oamenii de încredere din vestiar ai lui Becali. Numai că, la finalul meciului de pe Arena Națională, Tănase a criticat strategia adoptată de conducerea clubului. Căpitanul roș-albaștrilor a avut și o răbufnire nervoasă, în drum spre vestiare și la adresa antrenorului Toni Petrea.

După ce a fost criticat de patron, Mihai Stoica a găsit și el de cuviință să se gudure pe lângă Becali și să îl apostrofeze pe Tănase.

Cu toate acestea, fostul jucător și antrenor, Vivi Răchită, nu crede în cearta dintre Florin Tănase și șefii lui FCSB.
El afirmă că este doar o încercare de diversiune. ”Este omul conducerii”, susține Răchită.

„Eu cred că este o strategie, eu nu văd acest conflict să escaladeze. Eu cred că vor să atragă atenția de la jocul mai puțin reușit pe care FCSB l-a prestat.

Lucrurile la FCSB sunt mai roz decât credem noi să fie negre, pentru că știu toți oamenii și o știe și vestiarul, Florin Tănase este omul conducerii. La fiecare echipă este câte un băiat care este joacă rolul de „omul conducerii”, la FCSB este Florin Tănase.

Este căpitanul echipei, este și cel mai bun marcator, golgheterul echipei în ultimii ani și este și jucătorul care are și puțină personalitate ca să fi omul conducerii”, a declarat Vivi Răchită la Pro Arena.

Florin Tănase, ca și plecat de la FCSB

Gigi Becali se află în negocieri cu o echipă din China. În schimbul căpitanului, FCSB a cerut 3 milioane de euro.

„Cred că o să plece în 3-4 zile. El deja e ca și plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Acum spun că e făcut 90%, dar 10% nu se știe”, a afirmat Gigi Becali, conform as.ro.

Becali vrea să scape de jucătorii cu salariu mare, Tănase încasând 30.000 de euro lunar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...