Florin Tănase, la un pas de un transfer în Ungaria. Gigi Becali a confirmat negocierile și a dezvăluit câți bani vrea pentru căpitanul formației FCSB

Sorin Barbu 06.06.2022, 13:02
Florin Tănase, la un pas de un transfer în Ungaria. Gigi Becali a confirmat negocierile și a dezvăluit câți bani vrea pentru căpitanul formației FCSB

Florin Tănase este foarte aproape de un transfer în Ungaria. Campioana Ferencvaros este echipa interesată de căpitanul FCSB, iar Gigi Becali a confirmat negocierile și a dezvăluit câți bani a cerut pentru atacantul formației antrenate de Toni Petrea.

Florin Tănase are ofertă din Ungaria de la Ferencvaros

Florin Tănase este cel mai bun marcator din Liga 1 în ultimii doi ani, dar nu a reușit să se transfere în străinătate, deși a avut cifre foarte bune și în alte sezoane.

„Tănase e cea mai ciudată chestie, de când sunt în această meserie. Un jucător evaluat la 7-8 milioane, golgheter. Toate echipele care m-au chemat au spus să scadă prețul. Au venit niște arabi și au zis 2.7-2.8. Important e că și-a prelungit contractul cu FCSB, unde are un salariu extraordinar”, declara Giovanni Becali, pentru impact.ro.

Jucătorul nu a mai prelungit în această vară contractul cu firma fraților Becali, iar acum, ajutat de noul impresar, a primit deja o ofertă. GSP.ro scrie că Ferencvaros este formația interesată de atacantul care a marcat în acest sezon 20 de goluri. Sursa citată scrie că oficialii grupării maghiare sunt gata să-i ofere un contract de 30.000 de euro pe lună, cam cât câștigă și la FCSB, dar jucătorul vrea 50.000 de euro.

Gigi Becali a confirmat negocierile pentru Florin Tănase

Gigi Becali a confirmat că Ferencvaros vrea să-l cumpere pe Florin Tănase și a dezvăluit cum s-au desfășurat negocierile.

„Am discutat în urmă cu două săptămâni. Eu am cerut 3 milioane de euro, cât e clauza. Impresarul care a venit mi-a spus că ei ar vrea să dea 2 milioane de euro. Atunci am spus să dea 2 milioane de euro acum și încă un milion dacă se califică în cupele europene, oricând, pe durata contractului. Așa mă asigur că iau 3 milioane.

Să vedem. Impresarul a zis că s-ar putea face. Dar nu am mai primit niciun răspuns. Oricum, dacă începe campionatul nu-l mai dau. Nu mai pleacă nimeni de la FCSB după ce începe sezonul (n.r. – 16 iulie). Dacă pleacă până atunci, am timp să aduc un nou atacant”, a declarat patronul roș-albaștrilor.

Transferul lui Florin Tănase de la Viitorul l-a costat pe Gigi Becali două milioane de euro. În cei șase ani la FCSB, jucătorul a marcat 82 de goluri și a oferit 26 de pase decisive, în 225 de partide, spun jurnaliștii de la gsp.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe