Teo Trandafir face dezvăluiri inedite despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. „Trebuia să mă salvez cumva”

Badea Violeta 29.08.2022, 12:28

Teo Trandafir este, de departe, una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Aceasta reprezintă un adevărat simbol al umorului românesc, având o carieră de aproape trei decenii în televiziune. De curând, vedeta a vorbit despre începuturile carierei și despre concurență. Iată ce a spus despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu!

Teo Trandafir, despre începuturile în televiziune. Ce spune despre rivalele sale, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Teo Trandafir, în vârstă de 54 de ani, nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără dar și poate, un personaj special în televiziunile din țara noastră. Astfel că, îndrăgita prezentatoare TV se poate lăuda cu o carieră impresionantă, reușind să facă senzație de ani de zile.

Deși nu a arătat niciodată la fel de bine ca alte prezentatoare din România, oamenii au apreciat-o și încă o apreciază pentru umorul ei și pentru sinceritatea de care a dat dovadă întotdeauna. Iată ce a spus vedeta de la Kanal D despre rivalitatea cu Andreea Marin și Mihaela Radulescu.

„Noi am pornit într-o formulă cam așa: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, era Mircea Radu, cred că Dan Negru și cu mine. Imaginează-ți că eu eram cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin în aceeași ligă. Eu eram cât ele două la un loc.

Și atunci trebuia să mă salvez cumva, pentru că publicul din România aștepta niște frumuseți inteligente. Eu eram oarecum inteligentă, dar am găsit această armă, pe care să o folosesc în favoarea mea, pentru că, bun, Teo Trandafir e grasă, am înțeles! Am stipulat, s-a zis, s-a rostit!

Băi, dar ți-am zis-o eu! Acum, ce mai ai să îmi zici, mergi mai departe! Teo Trandafir e proastă!, aici s-ar putea să pot să încerc să te contrez! Și te contrez cu argumente, câte vrei, că am, mai închiriez de la prieteni, mai una alta, știi cum e! Mie autoironia mi-a reușit pentru asta, să mă apăr! Gândește-te la Andreea Marin, care are o imagine pe care și-o construiește și și-o susține cu mare atenție. Ai văzut-o, poziția în care stă și vorbele pe care le rostește sunt atent alese, la mine nu sunt!”, a declarat Teo Trandafir pentru Cancan.ro.

Teo Trandafir a avut parte de surpriza vieții în direct la TV. Cine a rugat-o să-i devină rudă
Teo Trandafir

„Dacă te duci de la un post mare la un post mic, publicul nu vine după tine”

În cadrul aceluiași interviu, Teo Trandafir a vorbit și despre mutarea lui Dan Negru la Kanal D. Potrivit prezentatoarei, publicul nu migrează după vedetă, iar succesul acestuia se datorează atât postului, cât și emisiunii pe care o prezintă.

„După părerea mea, la Dan Negru e formatul bun, iar postul la care a venit nu este un post mic. Dacă te duci de la un post mare la un post mic, publicul nu vine după tine!

Dar el a venit de la un post mare, la un post mare. Și atunci discuția nu e aceeași! Eu m-am dus de la Pro TV la Romantica, n-auzisem nici eu că există!”, a precizat Teo Trandafir pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...