Adevărul despre Georgiana Lobonț și soțul ei. A recunoscut că era într-o altă relație. „Avea accese de gelozie”

Anca Manolica 09.03.2023, 10:48

În urmă cu aproximativ două luni, în toată presa vuia zvonul potrivit căruia Georgiana Lobonț se pregătea să divorțeze de soțul ei. Ba mai mult, chiar Rareș Ciciovan a declarat că relația lui cu celebra cântăreață a luat sfârșit, după șapte ani de mariaj. Care este, de fapt, adevărul în privința separării celor doi soți.

Adevărul despre Georgiana Lobonț și soțul ei

Cu două luni în urmă, vestea că Georgiana Lobonț și soțul ei se pregătesc să divorțeze uimea pe toată lumea. Dar se pare că zvonurile nu s-au adeverit, iar la scurt timp după izbucnirea scandalului au apărut fotografii cu cei doi, din vacanță, mai fericiți ca niciodată.

Solista și alesul inimii sale pare că se înțeleg de minune și sunt de nedespărțit, exact ca în ultimii 7 ani, de când au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. La scurt timp după scandalul divorțului, cântăreața a decis să vorbească despre relația pe care o are cu Rareș Ciciovan, dar și despre cum a început povestea de iubire dintre ei.

De ce l-a ținut ascuns la început

Deși au doar șapte ani de mariaj, cei doi sunt împreună de mai mult timp. Puțină lume știe că inima Georgianei bate pentru soțul ei încă de când aceasta era adolescentă, mai exact din primul an de liceu, atunci când l-a văzut pentru prima oară.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan
Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Într-un interviu pentru WOWnews, aceasta a povestit despre cum arătau primele întâlniri dintre ea și soțul ei.

„Nu-mi vine să cred că au trecut 7 ani, dar iată că m-am măritat de 7 ani și avem copii frumoși și sănătoși și totul a evoluat atât de frumos. Sincer, exact cum am visat noi, dar poate că mai frumos decât visam. E frumos la început să ții dragostea asta ascunsă, până e ceva serios. Am ascuns-o mult. Inițial venea și ne plimbam cu mașina, venea el și mă scotea de la liceu și mă ducea acasă, dar mă ducea cu 20-30 km la oră.

Ne plimbam mult și povesteam mult. Îmi plăcea că era un băiat serios, adică nu vedeam că are alte intenții, cum au băieții în general. Era un băiat cu multe aspirații, foarte hotărât, știa ce-și dorește, știa că-și dorește să se căsătorească și să-și întemeieze o familie.”, a povestit Georgiana Lobonț.

Chiar dacă a fiecare dintre cei doi a mai avut o relație înainte de a deveni un cuplu, aceștia și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cântăreața a povestit că tânărul cu care ieșea înainte de Rareș era simpatic, dar uneori foarte gelos. Cântărind foarte bine situația, Georgiana a decis că nu are nevoie de un astfel de bărbat alături de ea, pe viitor.

„Relația oficială între noi s-a format când eu eram în clasa a 12-a, după patru ani. Eu am avut o altă relație, el o altă relație. Fiecare ne-am văzut de treabă. Și înainte de bac a venit Rareș de la facultate și atunci s-a reaprins flacăra aia care de fapt nu s-a stins niciodată, pentru că orice aș fi făcut gândul îmi era tot la el, nu am mai întâlnit până la el niciun băiat atât de serios, un om care să mă susțină în drumul ăsta (..)

Trebuie să ai lângă tine un partener care să te înțeleagă sută la sută, să nu existe niciodată niciun fel de gelozie, pentru că astea cu siguranță ar distruge cuplul.

Eu am avut o relație înainte de Rareș, tot așa era un băiat care era foarte drăguț, dar avea momente de gelozie și am zis că trebuie să fiu realistă, pentru că eu îmi doresc să cânt și să fac carieră din treaba asta, chiar dacă visam să merg la drept și să devin judecător. Pe primul loc era muzica și știam că se va întâmpla ceva pe partea asta, deci nu pot să am un partener care să fie gelos. Rareș era genul de om gata oricând să vină cu mine, venea oricum peste tot cu mine.”, a mai dezvăluit artista.

Citește și: Georgiana Lobonț este în culmea fericirii. A făcut anunțul despre noua membră a familiei. „De asta aveam nevoie”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...