Georgiana Lobonț nu mai divorțează de soț și nu-i mai răspunde la mesaje unui alt bărbat. Acesta a făcut totul public. „Dacă așa alege, e treaba ei”

Stan Filon 22.02.2023, 16:16
Georgiana Lobonț nu mai divorțează de soț și nu-i mai răspunde la mesaje unui alt bărbat. Acesta a făcut totul public. „Dacă așa alege, e treaba ei”

Se pare că Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș Ciciovan, au revenit la gânduri mai bune și nu vor mai intenta divorțul. Cu toate acestea, scandalul dintre cei doi soți s-a lăsat cu victime colaterale. Ne referim aici la finul lor de cununie, soxofonistul Armin Nicoară.

Georgiana Lobonț nu mai divorțează de soț

Așadar, s-a aflat acum că Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș Ciciovan, nu vor să mai divorțeze. Cu toate că cei doi au decis să mai acorde o șansă iubirii și căsniciei lor, se pare că scandalul izbucnit între ei a făcut o victimă colaterală, espectiv pe finul Armin Nicoară.

Celebrul saxofonist a făcut public faptul că nașa lui de cununie, Georgiana Lobonț, cu care avea o relație specială de ani de zile, ei colaborând în lumea artistică, nu vrea să îi mai vorbească. Armin Nicoară nu înțelege pur și simplu ce s-a întâmplat și ce are nașa lui cu el.

Georgiana Lobont nu mai divorteaza de sot
Georgiana Lobont nu mai divorteaza de sot, dar nu mai vorbeste cu finul Armin Nicoara (foto)

Artista nu mai vorbește cu finul său, Armin Nicoară

Recent, în cadrul unei intervenții televizate, Armin a vorbit despre relația pe care o are, în prezent, cu artista. Acesta spune că nu înțelege motivul pentru care Georgiana nu mai vorbește cu el. Saxofonistul i-a trimis mai multe mesaje, însă Georgiana nu i-ar fi răspuns.

„Păi situația dintre mine și nașa mea nu este deloc bună. Eu nu am înțeles care este treaba, mai exact pentru că i-am dat vreo două sau trei mesaje, chiar acum câteva zile, și nu mi-a răspuns. Am zis «ok, este seară, este noapte, nu îmi răspunde. Haide că poate, de dimineață îmi răspunde». Am văzut că nu mi-a răspuns, m-am uitat pe story-urile ei și pe Instagram, să văd ce face. La fel, i-am răspuns și acolo la ceva și am văzut că nu a răspuns și chiar, cumva, m-a deranjat. Adică, nu am înțeles care este problema? Care este supărarea? Din ce cauză este supărată? Noi am plecat în vacanță, adică noi nu ne-am certat sau ceva, doar că am mers eu atunci la București, la televiziune și de atunci nu mi-a mai răspuns la telefon. Nu știu dacă eu am greșit cu ceva, dar dacă am vorbit ceva despre ea sau dacă am zis ceva despre ea. Dar dacă ea așa alege, să stea supărată pe mine, e treaba ei”, a declarat Armin Nicoară la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...