Adevărul despre familia Loredanei Groza. Fratele ei face dezvăluiri complete. „Ea e mai la țară”

Ioana Bucur 21.01.2023, 23:41

Artista nu mai are nevoie de nicio prezentare, trăindu-și o bună parte din viață în atenția publică. Jurnaliștii redacției Playtech Știri – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, detalii fabuloase despre familia Loredanei Groza. Ce dezvăluiri ne-a făcut fratele ei.

Fratele Loredanei Groza, dezvăluiri despre artistă

Jurnaliștii redacției Playtech Știri – Impact.ro au obținut un interviu fabulos cu Cristian Groza. Acesta a fost prezent la Casa Corpului Didactic, pentru a-și sprijini tatăl, care în prezența membrilor Uniunii Scriitorilor și ai Cenaclului al cărui președinte este încă de la înființare, și-a lansat nu mai puțin de opt cărți de poezii.

Fratele Loredanei Groza a ținut să precizeze că sora lui a reușit să ajungă una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România fără să ia nicio lecție de canto. Potrivit acestuia, în copilărie, diva a fost campioană la tenis de masă, juca șah și nu spunea niciodată nu când avea ocazia să facă o năzbâtie cu fratele său.

Cristian Groza a dezvăluit că are o relație specială cu fiica artistei, Elena.

„Ne iubim foarte mult. Elena, fata Loredanei, e un suflet extraordinar de finuț, e blândă, înțelegătoare, e pâinea lui Dumnezeu. Iar David se împacă nespus de bine cu Elena, sunt doi verișori care se amuză copios când se întâlnesc. Mai merg în parc, mai dau o fugă și până la Grădina Zologică. Iar Lori îl iubește mult pe David. Între noi există o relație extraordinară, mă bucură că suntem o familie frumoasă și mi-aș dori ca în nicio familie să nu existe neînțelegeri sau tulburări”, a explicat Cristian Groza, pentru Playtech Știri.

Întrebat dacă sora lui îi prezenta iubiții, acesta ne-a spus că: „Nu aveam treabă cu lucrurile de genul ăsta. Nici eu nu am fost vreun Casanova să-i prezint sorei mele vreo relație. Astea au venit pe parcurs, undeva după perioada când se maturizează un copil, nu au fost în timpul liceului. Nu aveam ce confidențe să ne facem, pentru că nu eram preocupați de acest aspect al amorului. Am lăsat timpul să curgă”.

Adevărul despre familia Loredanei Groza. Fratele ei face dezvăluiri complete. „Ea e mai la țară”

„Ea e mai la țară”

Cât despre cea mai mare năzbâtie năzbâtie pe care au făcut-o, fratele Loredanei Groza a dat mai multe exemple.

„Când mi-a prins degetul pe care am semn, la geamul din bucătărie. Ne jucam cu un cocean, știulete de porumb. Eu îl puneam acolo, ea închidea geamul… M-am dus și m-am pansat.

Altă năzbâtâie, când eram la țară. M-am dus să iau două găleți cu apă de la cizmea, să dăm la vite să bea. M-am apucat să tai lemne. Lemnul trebuie să-l ții mai departe de unde loveși cu securea. Eu l–am ținut doar la zece centimetri distanță și mi-am dat fix în degetul arătător. Moment în care am băgat mâna în găleată, s-a înroșit toată apa. Lori a venit cu niște cârpe, m-a luat de cap și m-a liniștit. Și a zis „Stai, că mergem la dispensar la doctor, după ce te pansez eu. Până atunci îți pun o placă să te liniștească”. Așa se zicea atunci la vinil, la CD-uri. Și mi-a pus Ion Dolănescu să-mi creze o oarecare atmosferă. Și am ajuns apoi la spital, mi-a pus copci la deget”, a spus el, pentru sursa citată.

Cristian și Loredana Groza sunt extrem de apropiați și încearcă să se vadă cât mai des: „Dacă nu o dată la două zile, ne vedem și zilnic, dacă vrem și putem. Numai că e și distanța mai mare între noi. Eu sunt în București, ea e mai la țară, vorba vine. Glumesc…”

Familia Loredanei Groza este aproape nelipsită de la spectacolele artistei, chiar și când pleacă în turneu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...