Adevărul despre familia actriței Carmen Tănase. Secretul pe care l-a aflat Denise Rifai

Badea Violeta, Ana Chivu 09.02.2022, 14:10
Adevărul despre familia actriței Carmen Tănase. Secretul pe care l-a aflat Denise Rifai

Carmen Tănase nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din țara noastră. Recent, aceasta a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut câteva dezăluiri despre familia sa. Iată secretul pe care l-a aflat frumoasa prezentatoare de la Kanal D!

Carmen Tănase a făcut dezvăluiri despre familia sa

Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, este, fără dar și poate, una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta se poate lăuda cu o carieră de aproape 40 de ani în teatru, film și televiziune.

Dar cei mai mulți români o cunosc, fără îndoială, datorită personajului „Flăcărica” pe care artista l-a interpretat impecabil. Încă de atunci oamenii s-au întrebat dacă nu cumva artista are inimă de țigancă. Denise Rifai nu a ezitat și i-a adresat invitatei sale această întrebare.

„Eu am sânge grec. Bunica mea dinspre mamă a venit din Grecia, în România. E născută în Grecia. Bunicul meu e neamț. Mama nu a moștenit deloc. Deci între un grec și o nemțoaică, s-a născut o româncă pură, mama!

Sângele de grecoaică și de neamț s-a transferat la mine. Cred că mai mult decât la bunica mea. Poate de aici. Nu știu dacă am inimă de țigancă. Am o inimă deschisă, am o inimă mare, tumultoasă, furioasă, cateodată, care vine din faptul că sunt cumva o corcitură. Așa cred eu, o maidaneză.

Prietenii mei îmi spun când mă văd așa revoltată și luând atitudine: „Păi tu ești așa pentru că ești grecoaică, că dacă ai fi româncă, n-ai fi așa!” Nu știu dacă e așa sau nu.”, a răspuns Carmen Tănase în cadrul emisiunii.

Carmen Tanase in Inima de Tigan
Carmen Tanase in Inima de Tigan

„Eu am tratat totul cu foarte multă seriozitate”

Îndrăgita actriță recunoaște că a primit și o serie de critici în momentul în care a ajuns să joace în telenovele. Cu toate astea, Carmen Tănase nu regretă decizia și spune că a tratat fiecare proiect cu foarte multă seriozitate.

„Sunt niște povești simple. În general, după Fata moșului și fata babei. Cumva finalul e previzibil, întotdeauna sunt protagoniști și antagoniști. Deci sunt niște reguli care nu se încalcă la telenovele. Povestea e mai simplă, nu-ți pune atâtea probleme.

Sunt seriale, telenovele, care sunt un pic mai complexe, Brazilia este specialistă în așa ceva. Nu contează neapărat povestea, pentru că telenovela este jucată de actori și atunci contează cum este jucată telenovela.

Eu nu am făcut niciodată rabat, adică eu nu știu să joc cumva într-o telenovelă și cumva într-un film artistic. Eu am învățat de la profesoara mea Olga Tudorache cum se joacă. Eu am tratat totul cu foarte multă seriozitate, uneori mult prea multă seriozitate.

Am fost epuizată de multe ori. Noaptea pregăteam secvențele pentru ziua următoare.  Am făcut-o toți din trupa aceea de la țigani și de-aia a avut așa de mare succes”, a mai spus Carmen Tănase, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Carmen Tănase a studiat la Liceul Pedagogic din orașul său natal, Ploiești. Între anii 1980-1984, aceasta a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa Olgăi Tudorache.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...