Adevărul despre Dida Drăgan și Silvia Dumitrescu: au iubit același bărbat. ”Nici măcar n-au fost căsătoriți”

Andrei Cezar 29.05.2020, 14:33

Pe Silvia Dumitrescu și Dida Drăgan le leagă un tercut comun, mai puțin cunoscut de public. Cele două artiste au iubit același bărbat, iar în trecut s-a vorbit despre faptul că Silvia Dumitrescu ”i-ar fi spart casa” colegei sale de breaslă. Ea a clarificat acest aspect și a povestit care este de fapt relația dintre ele.

Adevărul despre relația dintre cele două artiste

Silvia Dumitrescu (59 de ani ) a făcut lumină în cazul speculațiilor potrivit cărora i-ar fi destrămat familia colegei sale de breaslă, Dida Drăgan (72 de ani). Puțină lume cunoaște că au iubit același bărbat, pe chitaristul Florin Ochescu (66 de ani), cu care Silvia este căsătorită în prezent.

Bărbatul i-a fost iubit, în trecut, Didei Drăgan, însă nu au fost căsătoriți.  Ambele au câte un fiu cu chitaristul.

De-a lungul anilor au fost făcute numeroase speculații despre relația dintre cele două. Silvia Dumitrescu a vrut să clarifice care este de fapt situația dintre ele, într-un interviu pentru Click.ro.

”Adevărul e că Dida şi Florin erau despărţiţi de ani buni când l-am cunoscut pe Florin, iar eu eram divorţată. Dida şi Florin n-au fost căsătoriţi şi au avut o relaţie de 10 ani din care a rezultat un copil reuşit. Eu şi Florin ne-am cunoscut în anul 1990 şi ne-am îndrăgostit mai târziu. Am stat vreo doi-trei ani logodiţi şi după aceea ne-am căsătorit.

Dida n-a vrut să vorbească niciodată despre relaţia cu Florin şi despre fiul lor. Când ne întâlnim, facem poze împreună, dar nu le public pentru că ei nu îi place să apară. Între mine şi Dida n-a fost niciodată vreo discordie pentru că sunt înţelegătoare, înţeleaptă şi diplomată. Ţin la fiul ei la fel ca la al meu. E tot fiul lui Florin, iar pe Florin l-am luat cu copil cu tot. Eu şi Florin n-am fost geloşi niciodată pentru că avem încredere unul în altul”, a declarat Silvia Dumitrescu.

Adevărul despre Dida Drăgan și Silvia Dumitrescu: au iubit același bărbat. ”Nici măcar n-au fost căsătoriți”
Silvia Dumitrescu şi Florin Ochescu

Silvia Dumitrescu: ”N-am spart casa nimănui, niciodată”

Artista spune că Dida Drăgan nu ar trebui privită ca pe o victimă pentru că și-a crescut copilul singură, deoarece a avut parte de tot sprijinul fostului iubit.

„N-am nimic de ascuns! Presa speculează că i-am spart casa Didei. Nu înţeleg de unde speculaţiile că Silvia i-ar fi furat soţul Didei şi altele! N-am spart casa nimănui niciodată pentru că relaţia pornită pe nefericirea altuia se va termina la fel.

Oamenii o văd pe Dida ca pe o victimă. Că, vai, săraca, şi-a crescut copilul singură! Dar nu a fost aşa! Ca un tată responsabil, Florin a avut şi el grijă de copil şi am fost de acord de la bun început. Am respect pentru mama copilului lui Florin. Fără să vrem, eu şi Dida suntem un fel de rude. E logic, nu?!„, a declarat Silvia Dumitrescu.
Citeşte întreaga ştire: Silvia Dumitrescu, adevărul despre relația cu Dida Drăgan. “N-am spart casa nimănui niciodată”, a mai spus Silvia Dumitrescu.

Urmăriți Impact.ro și pe