VIDEO

Adevăratul motiv pentru care Yamato Zaharia este burlac. Sportivul a dat cărțile pe față: “Nu mă așteaptă nimeni acasă” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 27.06.2023, 15:54
Adevăratul motiv pentru care Yamato Zaharia este burlac. Sportivul a dat cărțile pe față: “Nu mă așteaptă nimeni acasă” VIDEO EXCLUSIV

Yamato Zaharia, fiul președintelui Federației Române de Kempo, este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz. Campionul, în vârstă de 26 de ani, este un adevărat cuceritor, căci a recunoscut că are o slăbiciune pentru femei și multe domnișoare roiesc în jurul său. Dar, deocamdată, nu vrea o relație serioasă. Fostul concurent de la “Exatlon” ne-a spus adevăratul motiv pentru care nu are iubită, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Yamato Zaharia, despre călătoriile dese în America

Datorită statutului de camipon și de luptător MMA, Yamato Zaharia este nevoit să cutreiere lumea în lung și în lat, petrecând foarte puțin timp în România. De curând, fostul concurent de la “Exatlon” a fost plecat în America timp de câteva săptămâni. S-a întors recent și a fost prezent la un eveniment monden din Capitală, iar Yamato ne-a oferit detalii, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre călătoriile dese peste Ocean, dar și despre legătura pe care o are cu Jador.

Impact.ro: Yamato, spune-ne cum a fost din nou în America?

Yamato: Cum să fie? Foarte frumos! Așa cum a zis și tata într-un interviu, că eu sunt în vacanță în România, așa mă simt. A fost frumos pentru că m-am întâlnit cu mulți prieteni de-ai mei acolo, mi-am deschis noi uși și conexiuni, m-am împrietenit cu viceprimarul din Santa Monica și cu trei producători muzicali. Unul din ei are o melodie nominalizată la Premiile Grammy. Sunt nume mari în industria muzicală de acolo. La rândul meu, i-am spus de prietenul meu Jador și cine știe cum se leagă o prietenie între ei și poate iese o colaborare frumoasă în America pentru ei.

Adevăratul motiv pentru care Yamato Zaharia este burlac! Sportivul a dat cărțile pe față: “Nu mă așteaptă nimeni acasă” VIDEO EXCLUSIV
Yamato Zaharia, campion mondial la Kempo.

Adevăratul motiv pentru care Yamato Zaharia este burlac

Din cauza plecărilor dese și lungi, Yamato Zaharia consideră că nu este pregătit pentru o relație serioasă, căci timpul lui este limitat, dar recunoaște că își doreșteo relație stabilă, pe termen lung.

Impact.ro: Pentru că spuneai că ești în vacanță în România, acesta este motivul pentru care nu ai o relație stabilă?

Yamato Zaharia: Exact acesta este motivul! Așa am susținut mereu. Este greu când sunt plecat. Eu îmi doresc o singură femeie, bună, care să știe de toate, asta este realitatea. Din păcate, ca să ai o singură femeie cu care să ai o relație serioasă trebuie să ai timp să îi oferi. Eu nu am timpul necesar, pentru că sunt plecat mereu, în locuri în care, poate, pe ea nu aș putea să o iau.

Impact.ro: Tu simți nevoia să ai o relație stabilă?

Yamato Zaharia: Uneori simți nevoia să te aștepte cineva acasă. Când e casa caldă, e mai frumos să te duci. Așa, când stau în oraș, după mă duc acasă, sunt singur, nu are cine să mă ia în brațe, dar trece când plec la căldură. Mă încălzește vremea din afară.

VIDEO: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe