Adevăratul motiv pentru care Gabriel Dorobanțu nu s-a căsătorit vreodată. „A suferit o dramă”

Mihnea Tălău 13.02.2023, 21:57
Adevăratul motiv pentru care Gabriel Dorobanțu nu s-a căsătorit vreodată. „A suferit o dramă”
Cântărețul Gabriel Dorobanțu, un cunoscut june prim și unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai Epocii de Aur s-a retras din lumea showbiz-ului și a ales o viață departe de București și de lumina reflectoarelor. Acum s-a aflat despre un secret ținut ascuns, ani de zile.

Iubit de reprezentantele sexului frumos, dar mereu singur

Interpretul celebrei melodii “Hai vino iar în gara noastră mică”, a fost dintotdeauna unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume artistică a anilor ’90. Și acum, la 62 de ani, el se poate mândri cu aspectul fizic și cu faptul că anii nu au lăsat urme asupra sa.
Artistul este aproape neschimbat, stârnind și în prezent admirația sexului frumos. Cântărețul a fost înconjurat de multe femei frumoase, la concerte, în poze și în concedii, însă niciodată nu a ieșit în față publicului să vorbească despre relațiile sale. Fanele au fost mereu curioase ce anume se întâmplă cu viață sentimentală a artistului, mai ales că este cunoscut faptul că acesta nu este căsătorit, iar singurătatea sa provine dintr-o mare dezamăgire sentimentală, scrie Cancan.ro.

“Gabriel a iubit foarte mult o femeie, în tinerețe, și a fost foarte dezamăgit. L-a părăsit. Nu a reușit să mai iubească la aceeași intensitate și și-a propus să nu o mai facă vreodată”, a deconspirat secretul, un prieten al cântărețului.

Gabriel Dorobanțu a cântat în memoria Laurei Stoica
Gabriel Dorobanțu 

O decizie pe care o va regreta toată viața

Drept dovadă stă și melodia pe care Gabriel Dorobanțu a compus-o special, piesa care se numește, cum altfel decât – “O singura iubire”.

Cu mai mult timp în urmă, cântărețul a mărturisit, într-un interviu că a pus muzică pe primul plan, chiar în față vieții personale.

“Da, a fost o decizie rațională și asumată. Una pe care nu o regret. Mi-ar fi plăcut să-mi întemeiez o familie la tinerețe, în perioada aceea când te îndrăgostești nebunește și ti se pare că toată lumea e a ta. Nu s-a întâmplat însă așa și, liber fiind să-mi construiesc viață exact cum mi-am dorit, am decis că, pentru mine, carieră e mai importantă”, a afirmat Dorobanțu.

În ultimul timp, cântărețul s-a mutat împreună cu mama lui, într-un sat și a schimbat muzica cu agricultura.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...