Adevăratul motiv pentru care fata Anamariei Prodan a ajuns la spital. Ce spune impresara (Exclusiv)

Ioana Bucur 01.01.2021, 11:08
Adevăratul motiv pentru care fata Anamariei Prodan a ajuns la spital. Ce spune impresara (Exclusiv)

Fata Anamariei Prodan, pe mâna medicilor, a doua oară în doar câteva luni. În exclusivitate pentru redacția Impact-PlayTech, celebra impresară a vorbit despre episodul cumplit din care trece, din nou, familia sa, dezvăluind care este adevăratul motiv pentru care fiica ei cea mică a ajuns la spital.

Fata Anamariei Prodan a ajuns din nou pe mâna medicilor

Cu toate că, la prima vedere, viața membrilor familiei Anamariei Prodan pare lipsită de probleme sau griji, adevărul este cu totul altul. Fata Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu a ajuns, din nou, pe mâna medicilor. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a postat o imagine din spital, cu puțin timp înainte de a fi dusă în sala de operații.

Sarah Dumitrescu a mai suferit o intervenție chirurgicală, în urmă cu câteva luni, după o accidentare în timpul unui meci de baschet. Sportiva și-a rupt ligamentul, medicii intrând cu ea în sală de urgență.

Adevăratul motiv pentru care fata Anamariei Prodan a ajuns la spital

Anamaria Prodan a dezvăluit, în exclusivitate pentru redacția Impact-PlayTech, adevăratul motiv pentru care fiica sa a ajuns la spital.

„Și-a operat genunchiul, s-a accidentat la celălalt genunchi. Totul a decurs perfect, operația a fost foarte ok, genunchiul arată mai bine decât cel nou. Anul ăsta a venit cu multe nenorociri, sperăm să fie mai bine la anul. Acum 3 săptămâni, în timpul meciului, a sărit și și-a rupt și celălalt genunchi, exact ca prima dată. E ok, acum o să fie ambii genunchi perfecți și fata mea o să zburde”, a explicat Anamaria Prodan.

„Inima mea e frântă pentru Sarah”

Prima accidentare suferită de Sarah a fost una cât se poate de gravă. În timpul primului sfert al meciului dintre Ole Miss, echipa Universității Mississippi, și cea a Universității Sam Houston, o mișcare greșită i-a produs o ruptură de ligament încrucișat anterior sportivei.

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah. A muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a scris pe rețelele de socializare ‪Yolett McPhee-McCuin, antrenoarea baschetbalistei Sarah Dumitrescu la Ole Miss.

Sarah Dumitrescu a debutat pe data de 1 noiembrie a lui 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA – ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet. Aceasta ar putea deveni a treia sportivă din România ajunsă la acest nivel, după Gabriela Mărginean și Florina Pășcălău.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...