Adevăratul motiv care i-a determinat pe Meghan Markle și Prințul Harry să părăsească familia regală. Ce a făcut, de fapt, Regina Elisabeta

Elena Avramescu / 29.07.2020, 10:29

Însă sunt multe mistere neelucidate cu privire la Megxit, plecarea Ducilor de Sussex din sânul familiei regale britanice. Se pare că au fost mai multe lucruri la mijloc, și treptat încep să iasă la iveală toate secretele ascunse cu mare grijă.

Motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit familia regală

Chiar dacă au plecat de câteva luni bune din familei regale și din Anglia, lucrurile nu merg exact cum și-au imaginat Meghan Markle și Prințul Harry. Nimeni nu a uitat cum s-a produs ruptura dintre ei și familia regală iar presa tabloidă i-a taxat dur. Însă nu presa britanică este responsabilă acum cu faptul că secretele au ieșit la iveală, ci o nouă biografie neoficială.

Este vorba despre Finding Freedom, fiind o biografie neautorizată de celebrul cuplu. În biografie se demonstrează că părăsirea familiei regale a fost mult mai grea și mai dură față de cât au lăsat să se vadă. Meghan și Harry au fost profund răniți de un gest făcut chiar de Regina Elisabeta a II-a în decursul crăciunului trecut.

Adevăratul motiv care i-a determinat pe Meghan Markle și Prințul Harry să părăsească familia regală
Adevăratul motiv care i-a determinat pe Meghan Markle și Prințul Harry să părăsească familia regală

“Meghan și Harry nu mai simţeau Familia Regală ca parte din viitorul lor”

Se pare că atunci când Regina Elisabeta a ţinut tradiţionalul discurs așteptat de tot Commonwealth-ul și nu numai, în pozele pe fundal erau prezenți toți mebrii familiei, mai puţin Meghan și Harry.

Asta le-a lăsat un gust amar celor doi, fiindcă au luat-o ca pe o jignire. “Pentru cei doi, acesta a fost un semn clar că trebuie să-şi croiască propriul drum, afară din monarhie” au spus autorii biografiei, Omid Scobie şi Carolyn Duran, potrivit okmagazine.ro.

“Cei doi s-au simţit înstrăinaţi de această instituţie împotriva voinţei lor şi nu mai simţeau Familia Regală ca parte din viitorul lor” au mai spus aceștia. În prezent, cei doi se află în Los Angeles, împreună cu fiul lor, Archie, după ce o scurtă perioadă au stat în Canada.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI