Gafă uriașă, la Casa Regală a Marii Britanii. Jake Middleton și Meghan Markle, implicate

Rădulescu Valentin 24.07.2020, 11:52

De curând s-a aflat că soția prințului William poartă un inel ce ar fi trebuit să ajungă, de fapt, pe mâna lui Meghan Markle, soția Prințului Harry. Cei doi frați au făcut însă o înțelegere prin care inelul a fost lăsat să fie purtat de către Middleton. Cum s-a ajuns la asta?

Ce se s-a întâmplat la Casa Regală a Marii Britanii?

Puțini știu că faimosul inel de logodnă cu safir și diamante al lui Kate Middleton ar fi trebuit să fie al lui Meghan Markle, soția Prințului Harry. Dar acesta a făcut un gest altruist de dragul fratelui său mai mare, William. În anul 2011, Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit, iar vestea a surprins o mulțime de oameni. Dar cu un an înainte, Prințul de Cambridge, i-a dat frumoasei sale iubite un inel de logodnă care aparținuse mamei sale, Prințesa Diana. Acesta este alcătuit din safir de Ceylon de 12 carate și înconjurat de 14 diamante.

După ce Prințesa Diana s-a stins din viață, cei doi fii ai ei, William și Harry, au împărțit câteva obiecte care îi aparținuseră ei. Așadar, Prințul William a ales ceasul Cartier, în timp ce Prințul Harry a luat inelul cu safir de diamante. Dar totodată, pentru a onora memoria mamei lor, cei doi au făcut o înțelegere, aceea că cine se va căsători primul, va renunța la inel în favoarea celuilalt. Așadar, Prințul Harry a renunțat la inelul de logodnă care ar fi trebuit să se afle acum pe mâna lui Meghan Markle, dacă ar fi încălcat înțelegerea făcută.

„Prințul William a ales ceasul Cartier al mamei sale, în timp ce Prințul Harry a luat inelul cu safir și diamante al Prințesei Diana. Dar au făcut o înțelegere între ei, urmând ca cel care se va logodi primul să renunțe la inel în favoarea celuilalt – și, evident, primii au fost William și Kate”, a declarat o sursă pentru Daily Star.

Gafă uriașă, la Casa Regală a Marii Britanii. Jake Middleton și Meghan Markle, implicate
Gafă uriașă, la Casa Regală a Marii Britanii. Jake Middleton și Meghan Markle, implicate

Mama lor ar fi făcut același lucru

În documentarul The Diana Story, fostul valet al Prințesei Diana, a povestit despre gestul făcut de Prințul Harry de dragul fratelui său, susținând că același lucru ar fi făcut și mama lor. Acesta mărturisește că cel mai prețios lucru la Prințesa Diana era altruismul și bunătatea, lucruri ce au rămas ca moștenire în continuare și dovedite de gestul Prințului Harry.

„Harry i-a spus fratelui său: Nu ar fi potrivit dacă ea (n.red. Kate) ar primi inelul mamei? Apoi, într-o zi, inelul acesta va sta pe tronul Angliei. Harry a renunțat la prețioasa lui comoară. Singurul lucru pe care l-a păstrat de la mama lui i l-a oferit fratelui său. Ăsta e altruism, bunătate – iar asta era Diana”, a spus valetul.

Urmăriți Impact.ro și pe