Cristina ICH este istorie. Cine a fost declarat cel mai bun influencer din 2021

Badea Violeta 02.12.2021, 14:08
Cristina ICH este istorie. Cine a fost declarat cel mai bun influencer din 2021

Fanii au ales cel mai bun influencer din România din acest an. Cristina ICH a fost surclasată de o altă vedetă. Ea va primi premiul „Romanian Social Media Star of 2021”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards, programată săptămâna viitoare. Iată despre cine este vorba!

Cel mai bun influencer din România în 2021

Meseria de influencer este la mare căutare în ziua de astăzi. Dar nu este ușor să ajungi acolo. Pentru a avea succes în online trebuie să ai răbdare și hotărâre. Personalități extrem de cunoscute au avut nevoie de ani buni pentru a ajunge acolo unde sunt acum, dar cu multă muncă îți poți atinge visul.

O știe cel mai bine Marilu Dobrescu, cea care a fost desemnată, în urma voturilor primite de la fani, cel mai bun influencer din ţara noastră. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, va primi premiul „Romanian Social Media Star of 2021”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards.

Evenimentul va fi difuzat în noaptea de marți spre miercuri, 7 și 8 decembrie, începând cu 2021 Peoples Choice Awards: Live From E! de la 2.00 a.m., continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Reluare sa este programată miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22.00.

 „Mulțumesc și mă înclin în fața tuturor celor care m-au votat și nu numai, este o reală onoare să fiu câștigătoarea unui premiu internațional, mai ales când acesta este E! People’s Choice Awards.

Încă de la începuturile mele în online am construit totul pornind de la motto-ul meu: Au trecut câțiva ani de atunci și pot spune cu mândrie că am adunat organic o comunitate mare de persoane care simt, evoluează, râd, plâng și trăiesc alături de mine, de parcă nici nu ne desparte un ecran. Ei au votat, premiul e al nostru!”, a declarat Marilu Dobrescu, după ce a aflat că a ieșit câștigătoare.

Marilu Dobrescu
Marilu Dobrescu

Cine este Marilu Dobrescu

Marilu Dobrescu este una dintre cele mai nonconformiste influencerițe din România. Tânăra se bucură de un succes uriaș în mediul online, acolo unde are o comunitate de oameni dedicați și foarte simpatici.

În trecut, Marilu Dobrescu a cochetat cu modellingul. Ea a prezentat pentru branduri precum Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo, Liu Jo.

De asemenea, tânăra a realizat primul serial despre mistere și criminali în serie din YouTube-ul românesc. Este vorba de „True Crime România”, producție urmărită și îndrăgită de sute de mii de fani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...