Câți bani cere, de fapt, Adelina Pestrițu pentru o postare pe Instagram

Emanuela Pană 06.06.2021, 09:06
Câți bani cere, de fapt, Adelina Pestrițu pentru o postare pe Instagram

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai admirate și îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton, fiind urmărită de peste 1.7 milioane de persoane pe Instagram. Bruneta are o carieră de succes, iar viața personală și profesională îi permit să se declare o femeie cu adevărat împlinită. Invitată la o emisiune online, vedeta a vorbit despre viața de influencer, despre cum face față criticilor, dar și despre cât câștigă din activitatea de pe Instagram. „Suma raportată la salariul minim pe economie este enormă“.

Câți bani cere Adelina Pestrițu pentru o postare pe Instagram

Fiind considerată unul dintre cei mai populari influenceri din România, Adelina Pestrițu (34 de ani) se bucură de venituri pe măsură. Nu mai puțin de 1.7 milioane de persoane sunt interesate de activitatea brunetei din mediul online, fapt pentru care nu este de mirare că, în 2019, vedeta a fost desemnată cel mai bun influencer din România la gala locală a premiilor „E! People Choice Awards“.

Nu cu mult timp în urmă, Adelina Pestrițu a fost invitată în cadrul emisiunii „Interviurile lui Vitalie“, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre viața de influencer. Deși mulți cred că vedeta are o viață perfectă, aceasta susține că contrariul.

Soția lui Virgil Șteblea a mărturisit că activitatea din mediul online îi ocupă o mare parte din timp și că există zile în care nu timpul nu-i permite să se ocupe nici de ea, nici de familie. Chiar dacă ajunge să câștige chiar și 5.000 de euro pe o campanie care implică un număr redus de postări, meseria de influencer vine la pachet și cu părți mai puțin pozitive, cum ar fi faptul că trebuie să-și rupă din timpul pentru familie.

Totodată, Adelina Pestrițu a recunoscut că, atunci când părinții ei au întrebat-o cu ce se ocupă, i-a fost greu să le explice.

Părinții mă întreabă cu ce mă ocup. Eram la televiziune, era un venit sigur. Mi-a fost greu să le explic. Oamenii nu s-au obișnuit cu rolul de influencer, meseria de influencer, pentru că îți ocupă tot timpul. Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop. Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18.00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la cinema“, a spus Adelina Pestrițu.

Citește și: Adelina Pestrițu, decizie surprinzătoare în legătură cu fiica ei. Fanii i-au sărit în cap: „O să fie un șoc mai târziu“

„Suma raportată la salariul minim pe economie este enormă“

În ceea ce privește numărul mare de urmăritori de pe Instagram, bruneta a subliniat faptul că e conștientă că nu toți cei care ajung pe pagina ei sunt și fani. Potrivit spuselor vedetei, mulți dintre aceștia au cu totul alte motive pentru care aleg să o urmărească.

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu din activitatea pe Instagram
Câți bani câștigă Adelina Pestrițu din activitatea pe Instagram

Eu am 1.7 milioane de urmăritori, dar aș fi curioasă să fac un sondaj într-o zi, câți dintre ei mă plac cu adevărat. Câți sunt curioși și câți sunt hateri. Comunitățile din Instagram adună mulți oameni cu interese. Unii vor informații, alții vor să vadă cum trăiești, cum ai în casă, care este stilul tău de viață. Poate le faci o recomandare potrivită, le dai un sfat care îi poate ajuta, dar mai există și acea categorie de oameni care nu sunt mulțumiți, indiferent de ce ai posta și indiferent ce beneficii ai aduce prin activitatea ta online“, a povestit vedeta.

Chestionată cu privire la suma de bani pe care o câștigă din activitatea de pe rețelele de socializare, Adelina a preferat să rămână discretă și nu a oferit o cifră exactă:

Nu aș putea să-ți spun. Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume, altele cu mai puțin. Altele deloc. Suma raportată la salariul minim pe economie este enormă“.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...