Adelina Pestrițu, în doliu. Şi-a pierdut cea mai dragă prietenă. „Mi-ai dăruit atât de multă iubire”

Ana Anitoiu 14.02.2021, 13:23

Adelina Pestrițu este în doliu, după ce și-a pierdut cea mai dragă prietenă. Frumoasa brunetă a publicat un mesaj emoționant pe internet în care a dezvăluit că aceasta i-a oferit 11 ani de iubire și că nu era pregătită pentru un astfel de moment dureros.

Adelina Pestrițu, mesaj emoționant

Vedeta a anunțat pe internet că Nobby, cățelușa sa, a murit, după 11 ani în care a trăit alături de ea. Adelina Pestrițu a publicat și o fotografie cu prietena pe care a pierdut-o și a menționat că acum caută energia ei bună peste tot.

”Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby”, a scris Adelina Pestrițu pe o fotografie cu cățelușa.

Adelina Pestritu, in doliu. Si-a pierdut cea mai draga prietena. ”Mi-ai daruit atat de multa iubire”
Adelina Pestritu si Nobby

Adelina Pestrițu, despre cel de-al doilea copil

În luna octombrie a anului trecut, Adelina Pestrițu a spus că și-ar dori să aibă un al doilea copil, dar acesta se lasă așteptat. Vedeta a adăugat că probabil noul membru al familiei ei vrea să apară când ea și soțul ei se vor aștepta mai puțin.

”Noi ne dorim, dar se lasă aşteptat. Credem că vrea să ne surprindă într-o zi, când ne aşteptăm mai puţin. Momentan nu avem nicio veste nouă pentru voi. Când apar cele două liniuţe, veţi şti cu siguranţă, pentru că este o veste atât de îmbucurătoare, pe care nu o s-o ţinem secret. Probabil, preţ de câţiva ani, Zeny va fi bucuroasă să-l primească pe bebe lângă ea. Prea curând nu vrem să ne mai mutăm într-o altă casă, amenajarea acesteia ne-a solicitat mult şi a implicat un proces destul de stresant.”, a spus Adelina Pestrițu, pentru okmagazine.ro.

Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu locuiește în casa de vis

În cadrul aceluiași interviu, Adelina Pestrițu a explicat de ce nu locuiește deocamdată în casa de vis. Ea a recunoscut că inițial a vrut să se mute într-o casă mai mare. Însă, ea și soțul ei au fost luați ușor pe nepregătite. Vedeta a spus că au fost ”luați pe sus la propriu”.

”Nu apucasem să o punem pe cea veche pe vreun site de imobiliare, nici măcar să-i facem poze pentru a o pune la vânzare, însă clientul ne-a bătut la uşă şi a zis că vrea să cumpere un apartament în complexul nostru şi a auzit că noi dorim să-l vindem. L-am invitat în casă pentru vizionare şi tot în ziua aceea am bătut palma. Casa am găsit-o imediat, la două ore după decizia de vânzare a apartamanentului vechi şi ne-am decis la fel de repede s-o cumpărăm”, a mai spus ea.

Câți bani a câștigat Adelina Pestrițu în 2020, ca influencer

Pe plan financiar, Adelina Pestrițu nu o duce deloc rău. Din activitatea ei de influencer, dar și din site-ul de ceasuri și bijuterii de lux pe care îl are, vedeta a câștigat enorm anul trecut. Mai exact, jumătate de milion de euro. Ea a explicat, însă, care este costul acestui succes.

”Din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investiții și îi poți ajuta și pe cei din jurul tău. Trebuie doar să știi cum să gestionezi această putere. (…) 90% din timpul meu îl petrec cu telefonul în mână, fie că postez pozele pentru care am tras sute de cadre înainte, până am ales-o pe cea favortiă, fie că scriu un articol pe blog, filmez un vlog, pozez pentru diverse campanii pe care le am în desfășurare sau stabilesc întâlniri cu posibili colaboratori ”, a spus Adelina Pestrițu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...