Adelina Pestrițu, în carantină din cauza coronavirusului? Ce se va întâmpla cu bruneta: „Chiar mi-e frică!”

Adelina Pestrițu, prezentă câteva evenimente de modă în Milano, se gândește serios la sănătatea ei, în condițiile în care sâmbătă, Italia a raportat primele cazuri de decese în urma coronavirusului, în vreme ce numărul îmbolnăvirilor începe să crească.

Adelina Pestrițu, aproape de îmbolnăvirile de coronavirus din Italia

Vedeta a fost prezentă Săptămâna Modei de la Milano, din Italia, acolo unde s-au înregistrat mai multe cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus (COVID-19).

„E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate. Tocmai de aceea ne este și nouă teamă”, a spus Adelina Pestrițu într-un mesaj video.

Fosta prezentatoare TV se teme acum pentru viața ei și speră să nu fie nicio problemă în legătură cu starea ei de sănătate.

Sunt la hotel, am ieșit doar să mâncăm pentru vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău”, a transmis vedeta într-un video pe Instagram. Totodată, ea mai apare într-o altă imagine postată de aceasta, în care poartă mască de protecție.

Adelina Pestrițu se va întoarce mâine în țară, unde va trebui să treacă printr-un proces riguros de verificări la intrarea în țară. Mai mult decât atât, potrivit Ministrului Sănătății, persoanele care se întorc de pe teritoriul Italiei vor fi nevoite să stea 14 zile în carantină.

În prezent, în Italia există aproximativ 100 de cauzuri de îmbolnăviri.

„În acest context, România ar putea fi mai expusă la apariția de cazuri de infecție cu noul coronavirus pe teritoriul național, din cauza dinamicii călătoriilor cetățenilor români pe rutele terestre și aeriene dintre cele 2 țări. Autoritățile de sănătate publică vor include persoanele care sosesc în România din localitățile afectate din regiunea Veneto și din provincia Lodi/Lombardia sau care au calatorit în aceste localități în ultimele 14 zile, în categoria celor care trebuie să stea după intrarea în țară în condiții de carantină timp de 14 zile. Aceste măsuri sunt similare cu cele aplicate de autoritățile italiene”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății, transmis de Mediafax.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI