Câți bani câștigă Adelina Pestrițu din postările pe Instagram. Suma e fabuloasă. Chiar ea a recunoscut

Diana Radu 05.02.2020, 19:07
Câți bani câștigă Adelina Pestrițu din postările pe Instagram. Suma e fabuloasă. Chiar ea a recunoscut

Adelina Pestrițu se numără printre cele mai urmărite vedete pe Instagram alături de Inna, Andra Măruţă, Andreea Bălan, Selly, Smiley și Flick Domnul Rimă. Care este rețeta succesului, dar și câți bani încasează în urma acestor postări, a dezvăluit chiar Adelina Pestrițu, în cadrul unui interviu.

Suma fabuloasă pe care o încasează Adelina Pestrițu din postările pe Instagram

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai puternici influencerii din Instagramul românesc. Vedeta are peste un milion de fani care urmăresc cu mare atenție fiecare postare a brunetei. De exemplu, ultima sa postare a adunat peste 11.000 de apecieri și a stârnit mai multe comentarii în rândul fanilor, precum: ”Ce apariție…ce geantă…frumos cadou. Să fii sănătoasa și să te bucuri de toate lucrurile frumoase din viața ta”, ”Ești superbă. Te admir enorm. Frumoasa noastră”, ”Și în bătaia vântului tot superb îți stă părul”.

adelina pestritu, postare, instagram
Ultima postare a Adelinei Pestrițu de pe Instagram

Cât despre suma pe care o încasează din postările de pe Instagram, Adelina a dezvăluit că trăiește extrem de bine din social media, postările de pe Instagram și Facebook aducându-i enorm de mulți bani, suficienți pentru a cumpăra case și mașini. ”Din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investiții și îi poți ajuta și pe cei din jurul tău. Trebuie doar să știi cum să gestionezi această putere”, a recunoscut Adelina Pestrițu.

Însă, vedeta în vârstă de 33 de ani a spus că depune foarte mult efort pentru imaginea perfectă de pe Instagram. Adelina a spus că petrece majoritatea timpului cu telefonul în mână pentru a reuși să surprindă toate aspectele importante pe care le împărtășește cu fanii.

”90% din timpul meu îl petrec cu telefonul în mână, fie că postez pozele pentru care am tras sute de cadre înainte, până am ales-o pe cea favoriă, fie că scriu un articol pe blog, filmez un vlog, pozez pentru diverse campanii pe care le am în desfășurare sau stabilesc întâlniri cu posibili colaboratori”, a spus Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu a împlinit  33 de ani duminică pe 2 februarie și într-un Instastory pe Instagram a arătat zecile de cadouri pe care le-a primit. Însă de departe cel mai frumos dar a fost din partea soțului ei, Virgil Steblea.

Urmăriți Impact.ro și pe