Adelina Pestrițu a postat fotografia cu ea însărcinată, iar fanii sunt în delir. Ce i-a transmis soțului despre al doilea copil

Diana Radu 14.04.2020, 17:13
Adelina Pestrițu a postat fotografia cu ea însărcinată, iar fanii sunt în delir. Ce i-a transmis soțului despre al doilea copil

Adelina Pestrițu le-a dezvăluit fanilor pe contul său de Instagram că își dorește să devină mamă pentru a doua oară și totodată să-i dăruiască fetiței sale un frățior sau o surioară. Ce spune soțul vedetei, Virgel Șteblea despre dorința vedetei?

Adelina Pestrițu vrea să devină mamă pentru a doua oară. Ce spune soțul ei?

Bruneta se află în izolare în această perioadă alături de soțul ei, Virgil Șteblea și de fetița lor Zenaida. Însă, vedeta ar vrea ca din carantină să iasă patru membri, iar în acest sens i-a lansat o provocare publică soțului său. Adelina Pestrițu a postat o poză cu ea însăcinată pe Instagram, alături de mesajul „Îmi provoc soțul să ieșim așa din izolare”.

adelina pestritu, insarcinata, al doilea copil, fani
Adelina Pestrițu vrea să devină mamă pentru a doua oară. Ce spune soțul ei?

Postarea vedetei a adunat peste 40.000 de aprecieri și a stârnit mai multe comentarii din partea fanilor, precum și un răspuns din partea lui Virgel Șteblea, care a spus: „#challengeaccepted”.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează unul dintre cele mai solide și mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani de zile, însă au știut că sunt suflete pereche, drept pentru care și-au oficializat relația într-un timp relativ scurt. Însă, cel mai frumos lucru din relația lor este rodul iubirii lor, micuța Zenaida, care a venit pe lume pe 3 august 2018. Vedeta a declarat că această perioadă de izolare prin care trecem cu toții, lor le priește de minune. Au timp mai mult să se bucure unii de alții și chiar se gândesc să-și mărească familia cu un nou membru.

„Astăzi se împlinesc 3 ani de când am decis să fim împreună, iar Dumnezeu ne-a răsplătit dragostea cu un copil special și bun. Suntem recunoscători pentru tot ce trăim! La mulți ani, soțule!”, a transmis Adelina Pestrițu, prin intermediul contului oficial de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe