Adela Popescu, lăsată fără cuvinte de soțul ei. Cum a surprins-o Radu Vâlcan. ”Suntem de 11 ani împreună și încă descopăr lucruri noi despre el”

Ana Anitoiu 10.07.2021, 08:03

Adela Popescu, care va deveni în curând mamă pentru cea de-a treia oară, a fost lăsată fără cuvinte de soțul ei. Radu Vâlcan a surprins-o cu o declarație pe care a făcut-o despre ea după 11 ani de relație.

Adela Popescu, despre soțul ei: ”Încă descopăr lucruri noi despre el”

Recent, Radu Vâlcan a fost prezent la podcast-ul lui Mihai Morar, unde a vorbit, printre altele, și despre relația lui cu Adela Popescu. Artista a rămas fără cuvinte când a ascultat una dintre afirmațiile pe care le-a făcut partenerul ei de viață.

”Soțul meu este cel mai atipic și greu de citit om din câți am cunoscut. Suntem de 11 ani împreună și încă descopăr lucruri noi despre el. Unele care nu îmi plac neapărat, iar altele care mă lasă mută… De uimire”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu, lasata fara cuvinte de sotul ei. Cum a surprins-o Radu Valcan
Adela Popescu si Radu Valcan

Cu ce afirmație a surprins-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu

Radu Vâlcan a vorbit despre modul în care l-a schimbat Adela Popescu de când și-au început relația. Cei doi s-au îndrăgostit după ce au început să lucreze împreună, iar în curând vor deveni părinții unui al treilea băiețel.

”Eu foarte mult timp nu am avut încredere în oameni. Și atunci cred că iubirea ei față de mine mi-a dat încredere și datorită ei mi-am dat seama că eu pot să fiu un om care este iubit cu adevărat. Poate că sunt o fire mai romantică. Habar nu am, dar am dus lipsă de asta mult timp. Toată adolescența. Nici n-am căutat-o, dar probabil că era acel ceva care probabil mă împingea să călătoresc, să lucrez fără absolut nici un fel de problemă că sunt departe de țară, să plec în America fără nicio urmă de regret”, a spus el.

Ce gesturi romantice face Radu Vâlcan pentru Adela Popescu

Pe de altă parte, în urmă cu ceva timp, Adela Popescu a scris pe Instagram că soțul ei nu este un bărbat romantic în sensul clasic. Nu își amintește în ce zi s-au căsătorit, îi oferă cadoul de ziua ei cu o săptămână înainte fără să îl ambaleze frumos înainte, uneori uită să îi aducă flori și nu îi spune în fiecare zi că o iubește. Totuși, actorul și prezentatorul TV găsește alte moduri prin care să își demonstreze dragostea.

”În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: «distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te». Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea. Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașina doar «ca să mai stăm și noi de vorbă».”, a mai scris Adela Popescu pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...