Adela Popescu l-a făcut de râs pe Radu Vâlcan. A povestit totul la TV: “Îmi era ruşine să îi spun”

Iancu Andreea 05.11.2021, 13:48

Adela Popescu este o vedetă extrem de sinceră, care a ales întotdeauna să vorbească deschis despre multe subiecte din viața sa privată, inclusiv relația sa cu Radu Vâlcan. Deși cei doi sunt destul de diferiți, soțul prezentatoarei fiind mai degrabă o fire retrasă, față de personalitatea exuberantă a vedetei Pro TV, Adela și Radu formează o familie unită. Cu toate acestea, frumoasa gazdă a emisiunii Vorbește lumea a făcut de curând o mărturisire neașteptată. Adela Popescu l-a făcut de râs pe Radu Vâlcan în direct, în urma unei discuții despre cadouri neinspirate.

Cum l-a făcut de râs Adela Popescu pe soțul său, Radu Vâlcan

În ediția de astăzi a matinalului Vorbește lumea, de la Pro TV, Adela Popescu și cei doi colegi ai săi, Bogdan și Shurubel, au adus în discuție tema cadourilor neinspirate. Cei trei au povestit diferite situații, iar Adela Popescu chiar l-a făcut de râs pe Radu Vâlcan după ce a povestit ce cadouri i-a oferit actorul vedetei.

Se pare că soțul Adelei Popescu, la începutul relației lor, îi făcea daruri complet neinspirate, pe care însă vedeta le primea politicoasă. Ulterior, de când sunt o familie, Radu s-a axat pe oferirea parfumurilor. Însă nici acestea nu sunt o variantă apreciată de către Adela, de vreme ce vedeta a recunoscut că folosește doar un singur parfum.

Eu am primit multe cadouri neinspirate, culmea, din partea soţului meu! La începutul relaţiei, cumpăra tot felul de chestii, îmi era ruşine să îi spun. Îmi făcea cercei din colier, genul ăsta de cadouri. De vreo 3 ani, îmi cumpără parfumuri, şi i-am zis: nu îmi plac! Şi o face în continuare… Nu ştiu care e motivul, eu folosesc un singur parfum, a povestit Adela Popescu.

Sper că noi nu suntem la categoria “cadouri neinspirate”, i-a spus, în glumă, colegul de emisiune, Bogdan.

Cum l-a făcut Adela Popescu de râs pe Radu Vâlcan
Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan

Cum au devenit un cuplu

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt o familie de mai bine de 11 ani. Deși astăzi se iubesc la nebunie și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri, cei doi au avut un început temperat. Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Iubire și onoare, acolo unde cei doi au împărțit mai multe replici. Deși Radu a recunoscut că s-a îndrăgostit nebunește de vedetă, Adela a reușit să îl țină o perioadă la distanță, până când s-a asigurat că trecutul de cuceritor nu le va afecta relația.

Într-un interviu, Radu Vâlcan a povestit faptul că a reușit să îi fure un sărut Adelei chiar pe holurile de la Buftea, în drum spre repetiții, după ce actorul și-a dat seama că este îndrăgostit nebunește de vedetă. Treptat, cei doi s-au apropiat și și-au dat seama că formează o echipă frumoasă, iar astăzi sunt o dovadă că iubirea și respectul fac echipă bună. Cei doi au o familie închegată, alături de cei trei fii: Andrei, Alexandru și Adrian.

Aaa, sărutul acela „furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!, a povestit Radu, pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe