Adela Popescu, făcută praf de o vedetă de la noi. „Te preocupă doar dacă e pe cașcaval”

Stan Filon 25.05.2022, 08:37
Adela Popescu, făcută praf de o vedetă de la noi. „Te preocupă doar dacă e pe cașcaval”

Adela Popescu a fost făcută praf de o altă vedetă de la noi! Prezentatoarea de televiziune a fost luată în colimator de nimeni alta decât de Oana Zăvoranu. Cunoscută pentru faptul că spune ce gândește, fără să fie interesată de consecințe, Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit la adresa Adelei Popescu, după ce a văzut o postare pe o rețea socială în care actrița prezenta niște scutece pentru bebeluși.

Adela Popescu, făcută cu ou și cu oțet de o vedetă de la noi

Mondena Oana Zăvoranu pare să fie foarte activă în mediul online și urmărește toate vedetele de la noi. Ei bine, în general nu prea este mulțumită de ceea ce vede, așa că reacționează aproape violent. Așa s-a întâmplat recent, după ce a urmărit o postare publicată de Adela Popescu, care prezenta niște scutece pentru bebeluși, fără a preciza faptul că ar fi o reclamă plătită. Atât i-a trebuit Oanezi Zăvoranu, care s-a „activat” imediat, mai ceva ca un inspector ANAF.

„Şi acum vine şi „celebra” care tot plătită e… „doar” ca să vorbească de caca însă… Stai că vă şi arată. Na… acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? … a… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te „preocupi” doar dacă e pe caşcaval.

Adela Popescu, facuta cu ou si cu otet de o vedeta de la noi
Adela Popescu, facuta cu ou si cu otet de o vedeta de la noi

„Hai, poftă bună, nebunele”

Vedeţi? Ea e plătită să vorbească de caca.. că poate mămicile nu ştiau că ăştia micii fac şi caca. Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele „fierte” pe instagram şi coduri şi aronduri de la „dive”.

Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi „vedeto”. Auziţi, când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta „vuitton”. Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Oana Zăvoranu a declanșat adevărate scandaluri în România, după ce a luat la țintă mai multe vedete din România. Cel mai celebru scandal este cel cu Oana Roman, care a ajuns până la urmă în tribunal, la fel ca scandalul cu Adelina Pestrițu, dar și alte câteva.

Urmăriți Impact.ro și pe