Adela Popescu, dezvăluire neaşteptată. Ce voia să facă în copilărie neapărat. Are legătură cu Măruţă

Andra Daoud 07.02.2022, 14:38
Adela Popescu, dezvăluire neaşteptată. Ce voia să facă în copilărie neapărat. Are legătură cu Măruţă

Adela Popescu și Cătălin Măruță sunt colegi la aceeași televiziune, dar puțini știu că pe cei doi îi mai leagă ceva. Adela a făcut dezvăluirea în timpul unei emisiuni, în care îi ținea locul colegului ei, care se afla în izolare. Ce a povestit blonda despre dorința ei din copilărie și cum i-a răspuns Cătălin Măruță. Puțini se așteptau la o asemenea dezvăluire.

Adela Popescu, dezvăluire neașteptată

Cătălin Măruță a fost nevoit recent să stea cinci zile în izolare, fiind contact direct al unei persoane infectate cu Covid-19. Prezentatorul a intrat în direct din izolare și a prezentat emisiunea „La Măruță” din sufrageria unui prieten, după cum a dezvăluit chiar el. I-au sărit însă în ajutor colegii de la Pro TV, care i-au ținut locul în platou și au întâmpinat invitații, pentru ca emisiunea să își urmeze cursul firesc.

Într-una din zilele în care Măruță s-a aflat în izolare, Adela Popescu a fost cea care și-a asumat rolul de gazdă a emisiunii „La Măruță”. Ea a mers în platou și a stat de vorbă cu invitații, în timp ce Cătălin Măruță a intrat în direct din izolare. Cei doi simpatici prezentatori au avut câteva schimburi de replici care au făcut deliciul telespectatorilor. Adela nu s-a afiit să facă o dezvăluire din copilărie, care are legătură cu Măruță.

Soția lui Radu Vâlcan a povestit că îl urmărește pe Măruță de când era doar un copil, iar el avea emisiune la TVR2. Ea a dezvăluit că, în sezonul estival, când emisiunea lui Măruță se difuza de la mare, insista ca părinții să o ducă în vacanță pe litoral în acea perioadă, pentru a putea fi în public la emisiunea de pe plajă.

Adela Popescu, dezvăluire neaşteptată. Ce voia să facă în copilărie neapărat. Are legătură cu Măruţă
Cătălin Măruță alături de soția lui, Andra, în timpul unei emisiuni de la mare

Ce își dorea Adela Popescu să facă în copilărie

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a povestit, plină de umor, că își planifica vacanțele la mare în funcție de matinalul prezentat de Cătălin Măruță:

Adela Popescu: „Acum, trebuie să recunosc ceva! Aveai un matinal la mare, eu eram mică şi două veri la rând mi-am organizat vacanţa pe litoral în funcţie de emisiunea ta. Îmi doream tare mult să vin în emisiune.”

Cătălin Măruță: „Şi eu te-am remarcat, dragă Adela, îţi dai seama!”

Adela Popescu: „Daaaa! Ai văzut scutecul de pe mine, nu?!”

Cătălin Măruță și-a început cariera în televiziune la TVR2, unde a moderat „Tonomatul DP2”, din 2002 până în 2005. A avut o scurtă colaborare și cu Realitatea TV, iar din 2007 face emisiuni zilnice la Pro TV. Show-ul de după-amiază pe care îl prezintă s-a intitulat inițial „Happy Hour”, iar din 2013 și-a schimbat numele în „La Măruță”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe