Acuzaţiile aduse unei românce care a moştenit o avere impresionantă de la partenerul italian. Fratele bărbatului nu poate accepta situaţia

Badea Violeta 20.05.2022, 19:25
Acuzaţiile aduse unei românce care a moştenit o avere impresionantă de la partenerul italian. Fratele bărbatului nu poate accepta situaţia

O româncă care a trăit o poveste de iubire cu un fermier italian este atacată de fratele bărbatului, după ce partenerul său a decedat, dar care, înainte de a trece în lumea celor drepți, i-a lăsat o avere impresionantă. Ruda fermierului din Italia are numai cuvinte acuzatoare la adresa femeii din România!

O femeie din Italia, pusă la zid de fratele partenerului său italian care a murit

O româncă din Italia, în vârstă de 55 de ani, a trăit o poveste de dragoste cu un fermier de 60 de ani din Cellarengo, Italia. Între timp, bărbatul a decedat, iar femeia a moștenit o avere de circa o jumătate de milion de euro.

Pentru a dovedi acest lucru, românca a prezentat la un notar un testament olograf al fostului partener, notează La Stampa, aceasta precizând faptul că bărbatul a scris de mână testamentul respectiv. Prin urmare, femeia a primit pământul, casa, alte proprietăţi şi economii ale italianului decedat.

Nu a trecut mult timp și fratele fermierului a trecut la atac. Acesta o acuză pe femeie că a falsificat actele prezentate, așa că s-a adresat autorităților din Peninsulă pentru a contesta testamentul.

O romanca din Italia acuzata de fals
O romanca din Italia este acuzata de fals

Ce a arătat expertiza

Femeia care a moștenit aproximativ 500.000 de euro a fost considerată suspectă de procurorul Simona Macciò, așa că a ordonat o expertiză tehnică.

Fostul şef al poliţiei criminalistice din Torino, Luigi La Sala, a condus ancheta, iar aceasta s-a pronunţat în favoarea autenticităţii moştenirii. În cazul în care românca din Italia ar fi fost găsită vinovată, aceasta ar fi ajuns la închisoare pe fals. Avocatul Pasquale Demetrio a fost cel care a reprezentat-o pe femeie. Acesta susține că autenticitatea semnăturii nu poate fi pusă la îndoială.

„Expertiza noastră a fost realizată de grafologul Claudio Rosellini şi întăreşte teza de apărare. Documentul a fost scris de mână de partenerul clientei mele, înainte de a muri”, a declarat avocatul.

Pentru a dovedi dreptatea româncei, avocaţii celor două părţi au examinat numeroase alte documente care, cu siguranţă, au fost scrise de către fermier

Inițial, procurorul Simona Macciò a solicitat ca dosarul să fie arhivat, dar fratele fermierului s-a opus şi a avut loc o audiere în faţa judecătorului de investigaţii preliminare Giorgio Morando. Acesta va hotărî dacă va semna decretul de achitare sau dacă va dispune continuarea cercetărilor.

Urmăriți Impact.ro și pe