Acuzaţii grave aduse Rusiei de către serviciile de informaţii americane. Vladimir Putin ar fi ştiut totul

Stan Filon 17.03.2021, 13:31
Acuzaţii grave aduse Rusiei de către serviciile de informaţii americane. Vladimir Putin ar fi ştiut totul

Serviciile americane de informații au făcut public raportul privind implicarea forțelor străine în alegerile prezidențiale de anul trecut, din Statele Unite ale Americii! Rusia este din nou arătată cu degetul, dar a mai apărut un jucător important!

Rusia și Iranul s-au implicat în alegerile prezidențiale americane din 2020

Serviciile americane de informații spun că Rusia s-a implicat și la ultimele alegeri prezidenșiale din SUA, în favoarea lui Donald Trump, iar președinteleVladimir Putin a știut de întreaga operațiune! Oamenii lui Vladimir Putin au încercat să încline balanța în favoarea fostului președinte, însă, după cum se știe, au eșuat!

Un alt jucător a intrat pe scenă la alegerile din SUA. Mai exact, Iranul a încercat să se implice în campania electorală pentru a-i pune piedică lui Donald Trump și, după cum se cunoaște deja rezultatul alegerilor, am putea spune că operațiunea a avut succes, deoarece Donald Trump a pierdut alegerile în fața lui Joe Biden, actualul președinte al SUA.

Rusia si Iranul s-au implicat în alegerile prezidentiale americane din 2020
Rusia si Iranul s-au implicat în alegerile prezidentiale americane din 2020

Cum au influențat Rusia și Iranul alegerile prezidențiale din 2020

Serviciile americane spun că Moscova și Teheranul au încercat să influențeze alegerile de anul trecut pentru Casa Albă, dar nu să măsluiască voturi. Scrie negru pe alb în cel mai recent mai raport al Serviciilor Naționale de Informații din Statele Unite că nu s-a încercat pătrunderea în sistemul de vot.

Așadar, niciun hacker nu ar fi încercat să spargă sistemul electronic de vot din America, așa cum s-a întâmplat în 2016, când la Casa Albă a ajuns Donald Trump. Se pare că Donald Trump nu va dispărea din peisaj, deoarece un ultim sondaj făcut printre republicani arată faptul că mai mult de jumătate dintre ei l-ar susține tot pe Donald Trump la alegerile prezidențiale din Statele Unite care vor fi organizate în 2024.

54% dintre votanții republicani au spus că l-ar susține pe Donald Trump în cadrul alegerilor primare, potrivit unui sondaj făcut de e Politico-Morning Consult, citat de Guardian. Pe de altă parte, zeci de mii de americani au părăsit Partidul Republican după asaltul de la Capitoliu. Alte sondaje de opinie pe această temă au relevat că o majoritate a americanilor ar dori ca Donald Trump să nu mai aibă dreptul să candideze la reședenția Statelor Unite ale Americii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...