Acuzații fără precedent la adresa Biancăi Drăgușanu. „Îi dă copilului alcool prin restaurante”. Claudia Pătrășcanu rupe tăcerea. „A fost ținută în lanțuri”

Mihnea Tălău 26.01.2023, 11:33
Acuzații fără precedent la adresa Biancăi Drăgușanu. „Îi dă copilului alcool prin restaurante”. Claudia Pătrășcanu rupe tăcerea. „A fost ținută în lanțuri”

Showbiz-ul autohton este lovit de un nou scandal. Claudia Pătrășcanu a lansat un atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu. Inițial, Bianca a jignit-o pe fosta soție a lui Gabi Bădălău, iar cântăreața a reacționat aducând acuzații grave la adresa blondei.

Vorbe grele între cele două vedete

Bianca Drăgușanu a povestit pe un post de televiziune că fosta soție a iubitului ei, Claudia Pătrășcanu, îi trimitea pupici pe WhatsApp lui Gabi Bădălău. Iată că artista vine și cu dovezile care prezintă contrariul.

Cel care îi trimite pupici Claudiei Pătrășcanu e nimeni altul decât Gabi Bădălău, după o discuție cu privire la copiii celor doi. Îl năpădesc amintirile. Mai mult de atât, cântăreața a mai spus că afaceristul i-a făcut și dedicații la lăutari atunci când se afla la petreceri.

”Ea mi-a zis că eu îi trimiteam pupici lui, dar el îmi trimitea mie pupici. Ca să îi ofer tot ce crede ea, că Gabi merge și pe stânga și pe dreapta și așa, el tot la mine cumva trage, pune și muzică, îl năpădesc amintirile, el mi-a trimis mie pupici cât am fost în vacanță. Gabi ușor, ușor își dă seama ce a pierdut, nu degeaba mă sună în miez de noapte și îmi pune lăutarii să-mi cânte, îmi dă dedicații pentru mama copiilor, cumva îl năpădesc niște amintiri, pe mine nu mă interesează”, a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu a continuă seria dezvăluirilor, iar aceasta a declarat că acum își dă seama de ce Gabi Bădălău nu mai vine să-și ia copiii și de ce nu le mai acordă atât de multă atenție celor doi băieți. Vinovată de această situație ar fi tot Bianca Drăgușanu, care i-ar interzice acest lucru, după cum a mai spus interpreta.

De ce nu exista partaj intre Gabi Badalau si Claudia Patrascanu
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau

Bianca este întreținută de Gabi Bădălău

Cântăreața susține că Bianca Drăgușanu ar fi întreținută de către Gabi Bădălău, care de altfel i-ar ajuta toată familia cu bani, căci diva nu ar sta atât de bine pe plan financiar.

”În toată situația asta și în legătura cu copiii, se pare că de aceea nu mai vine el să ia copiii, de aceea nu mai vine el acasă, de aceea nu mai vine la zilele aniversare ale copiilor pentru că ea nu-i mai permite. Aici ține de el, nu de ea! Ea care își permite să vorbească despre câți bani plătește Gabi copiilor, dar el care îi ține ei toată familia în spate. El o ține pe maică-sa, pe fiică-sa, ei nu îi ajung banii 500 de euro pe care îi dă Victor Slav, au discuții în care se plânge și urlă că nu face bani cu două rochii de-ale ei din Turcia”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Și a continuat tirada. ”E putredă și expirată, rea și invidioasă (…). Are 42 de ani și mai bine arată mamea mea la 60”.

”Eu cred ca a intrat panica și gelozia în ea. Găbiță nu a luat o de nevastă până acum, e disperata… cine să o mai ia? Cine să mai stea cu una ca asta? Câta bătaie și-a luat și ținută în lanțuri, nu-și mai aduce aminte? Acum s-au schimbat rolurile…. îl tine sub presiune pe Bădălău, nu și mai vede nici copiii, banii copiilor mei îi papă ea și are tupeul să vorbească că el ține copiii la școală. Pai nu-i mai ajung ei pentru dezmăț? Adevărul este că ce știe să facă? Noroc că a apărut Găbiță, altfel rămânea la saxofon. Are oglinzi acasă? E putredă și expirată, rea și invidioasă. Are 42 ani și arată mai bine mama mea la 60”, mai spune Claudia Pătrășcanu.

Vorbește vulgar și schimbă bărbații ca pe șosete

Ea mai spune că Bianca Drăgușanu nu știe să-și educe fiica și că i-ar fi dat micuței de 6 ani alcool în restaurante și ar fi vorbit urât de față cu ea. În plus, Claudia Pătrășcanu îi mai transmite Biancăi Drăgușanu că nu a primit nici ea la rândul ei educație din partea mamei sale în copilărie, atunci când vedeta și sora ei au rămas în grija tatălui acestora.

”V-aș fi dat înregistrări, dacă mi-ați fi permis, cu ea când plânge în isterie și disperă când Gabi vorbește cu mine chiar și despre copii. Este o distrugătoare de vieți și suflete! În loc să vorbească despre copiii mei super educați, ar trebui să se ocupe de educația fiicei ei. Un copil căruia i se da alcool la 6 ani prin restaurante, lângă care se vorbește vulgar și lângă care schimbă bărbații ca pe șosete”, ne-a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...