Acuzații extrem de dure pentru Dana Rogoz. Gestul care i-a șocat pe fani

Iancu Andreea 29.05.2020, 12:32

Dana Rogoz este proaspătăt mămică pentru a doua oară. Vedeta a născut în urmă cu câteva zile o fetiță, completând astfel membrii frumoasei familii pe care o formează alături de Radu și micuțul Vlad. Cum nașterea a avut loc în perioada dificilă a pandemiei, vedeta a ales să fie precaută. Gestul său, însă, i-a șocat pe admiratorii săi, care s-au întrecut în acuze și păreri.

Dana Rogoz, mămică pentru a doua oară

Bucuria Danei se citește pe chipul său. Actrița este începând cu data de 20 mai și mamă de fată. Frumoasa vedetă a beneficiat de o sarcină ușoară, precum și de o naștere care a decurs bine.

Totuși, pandemia de coronavirus a făcut ca Dana să fie singură la spital. Aceasta nu a putut primi nici măcar vizite din partea soțului și fiului său. Chiar și așa, Radu Dragomir și Vlad au putut să o încurajeze pe Dana de la fereastră. Cei doi au găsit această modalitate sigură de a-și face simțită prezența. Astfel, Lia Maria, micuța celor doi soți, a putut fi admirată de la fereastra spitalului.

Dana Rogoz a ales să nu primească vizite după naștere Foto - Facebook
Dana Rogoz a ales să nu primească vizite după naștere
Foto – Facebook

Gestul care i-a revoltat pe fanii actriței

Întoarsă acasă, Dana Rogoz a ținut să respecte regulile de distanțare impuse de autorități și a decis să nu primească vizite. Aceasta a mărturisit că nici măcar pe mama sa nu a primit-o în casă.

Ieri ne-a vizitat mama mea în dreptul geamului. A fost prima oară când am văzut-o și eu și Vlad din data de 11 martie! Încă nu primim vizite, așadar i-a lăsat la intrarea în casă un cadou nepoatei: hăinuțe croșetate de ea în perioada izolării. M-am emoționat gândindu-mă că exact așa mă îmbrăca și pe mine. Unele lucruri nu se schimbă în 34 de ani, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Mesajul vedetei a fost interpretat în fel și chip de urmăritorii săi. Aceștia au pus-o la zid pentru faptul că nu și-a primit mama în casă.

Păi, nu-ți primești mama să-și vadă nepoții, dar primești în schimb darurile făcute de ea cu mâinile ei!? Unde este logica? a scris o urmăritoare. Cum să nu primești MAMA în casă? ?, și-a exprimat revolta o altă internaută.

Chiar și așa, părerile au fost împărțite. Astfel, unele mămici s-au simțit în asentiment cu Dana și au încurajat decizia luată de aceasta.

Sunt de acord cu tine, Dana ! Trebuie să fim responsabili și să păstrăm distanța. Noi doar cu masca de protecție și păstrând distanța îi vedem pe bunici și asta de câteva zile. Copii au stat aproape 3 luni fără să vadă pe nimeni. Încet, încet sperăm să revenim la normal. Salutări din Spania!, a scris o altă admiratoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...