Netflix a lansat sezonul 3 din Casa de Papel: ce se întâmplă în noile episoade – VIDEO

Alexandru Ioanid 19.07.2019, 11:27
Netflix a lansat sezonul 3 din Casa de Papel: ce se întâmplă în noile episoade – VIDEO

Netflix a lansat vineri, 19 iulie, sezonul 3 al producției spaniole Casa de Papel. Money Heist, cum este denumit în varianta în limba engleză, s-a bucurat de un real succes, iar producătorii s-au ținut de cuvânt și au revenit și cu sezonul al treilea.

Cele două sezoane Casa de Papel au ținut cu sufletul la gură milioane de abonați Netflix din toată lumea. Povestea e una simplă: un grup de femei și bărbați cu nume de orașe, coordonat de un bărbat care-și spune „Profesorul” (interpretat de Alvaro Morte) intră în Imprimeria Națională a Spaniei cu scopul de a scoate pe bandă 2,4 miliarde de euro.

E, de departe, cel mai mare jaf din istorie, dar nu toate decurg conform planului inițial. Cele 8 persoane coordonate de Profesor trebuie să aibă grijă și de cei 67 de ostatici din clădire. Și au la dispoziție doar 11 zile.

Pe parcursul celor două sezoane, ambele însumând 22 de episoade, ai aflat că unii dintre autorii jafului mor, alții ajung pe o insulă pustie. Potrivit trailerelor oficiale, de pe această insulă pornește povestea din sezonul 3.

Casa de Papel, sezonul 3. Ce surprize a pregătit Netflix

Netflix a publicat deja mai multe trailere ale sezonului 3 din Casa de Papel. Primul indiciu oferit ar fi că Berlin, prietenul cel mai bun al Profesorului, ar putea reveni. Din sezonul doi aflasei că ar fi murit împușcat.

Din trailerul oficial, putem deduce că gașca se reunește pentru a-l salva pe Rio, care a picat în mâinile polițiștilor.  ”Am reușit să scăpăm, dar acum urmează partea dificilă, supraviețuirea.”, afirmă Profesorul în trailerul oficial prezentat de Netflix.

Din echipa de distribuție Casa de Papel fac parte:

Úrsula Corberó (“Tokio”), Álvaro Morte (“Profesorul”), Jaime Lorente (“Denver”), Miguel Herrán (“Rio”), Darko Peric (“Helsinki”), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (“Estocolmo”), Itziar Ituño (“Raquel Murillo”), Enrique Arce (“Arturo”) Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (‘Coronel Prieto’) și Mario de la Rosa (Suarez), care apar alături de creatorul seriei Álex Pina și regizorul Jesús Colmenar. Distribuției li se mai alătură Hovik Keuchkerian (“Bogota”), Najwa Nimri (“Alicia”), Fernando Cayo (‘Tamayo) și Rodrigo de la Serna (“Inginerul”).

Urmăriți Impact.ro și pe