Actrița Annie Wersching a murit la 45 de ani. Era celebră pentru rolurile din producțiile 24, Timeless sau Bosch. Care a fost cauza decesului prematur

Badea Violeta 29.01.2023, 22:48

Cinematografia este în doliu. În urmă cu puțin timp s-a aflat vestea trecerii în neființă a lui Annie Wersching, o actriță care avea doar 45 de ani era cunoscută pentru producțiile 24, Timeless sau Bosch. Aceasta a sârșit măcinată de o boală gravă. Iată afecțiunea care a răpus-o pe Annie Wersching!

Doliu în lumea cinematofrafiei internaționale. Annie Wersching a încetat din viață la 45 de ani

Annie Wersching, care a jucat în producțiile 24, Timeless sau Bosch, a încetat din viață la vârsta de 45 de ani din cauza cancerului. Frumoasa actriță a fost diagnosticată cu această boală necruțătoare în anul 2020, dar a continuat să lucreze.

În toată această perioadă a jucat în seriale precum Star Trek: Picard și rokkie. În plus, a mai apărut în seriale precum Runaways și The Vampire Diaries. Annie Wersching era căsătorită cu actorul Stephen Finished și avea doi copii.

Soțul ei a confirmat vestea pentru Deadline. „Există un gol uriaș în sufletul nostru”, a spus el. „Dar ea ne-a lăsat instrumentele necesare pentru a-l umple.

Ea a găsit minunea în cel mai simplu moment. Ea nu avea nevoie de muzică pentru a dansa. Ea ne-a învățat să nu așteptăm ca aventura să te găsească. „Du-te și găsește-o. Este peste tot”. Și o vom găsi.”

Stephen Finished a continuat: „În timp ce îi conduceam pe băieții noștri, adevăratele iubiri ale vieții ei, pe aleea și strada sinuoasă, ea striga BYE! până când nu ne mai auzea și intram în lume. Încă îl mai pot auzi sunând. La revedere, Buddie al meu. Te iubesc, micuță familie…”.

Citește și Cine este actrița celebră cu care prințul Harry s-a iubit înainte de Meghan Markle. Cei doi au trăit o poveste intensă de dragoste. Foto!

Annie Wersching 1
Annie Wersching 

Annie Wersching a apărut și în jocuri video

În lumea jocurilor video, Annie Wersching este cunoscută mai ales pentru că a jucat-o pe Tess, unul dintre cele mai importante personaje din The Last of Us.

Actrița a interpretat actoria facială și de mișcare. De asemenea, ea și-a împrumutat vocea personajului iconic care l-a convins pe Joel să o ia pe Ellie la The Fireflies atunci când totul părea pierdut.

Citește și A murit Gina Lollobrigida. Celebra actriță avea 95 de ani!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...