EXCLUSIV

Actorul care a refuzat banii lui Silviu Prigoană. ”Nașul a vrut să mă ajute, dar eu nu stau cu mâna întinsă”. EXCLUSIV

Carmen Andrei 21.01.2022, 22:05
Actorul care a refuzat banii lui Silviu Prigoană. ”Nașul a vrut să mă ajute, dar eu nu stau cu mâna întinsă”. EXCLUSIV

Celebrul om de afaceri și avocat Silviu Prigoană are peste 100 de fini, de botez și de cununie. Unul dintre aceștia, actorul Victor Yila, din grupul „Vouă”, ne-a făcut dezvăluiri emoționante, în exclusivitate pentru impact.ro, despre nașul lui, cu inimă de aur: „Silviu Prigoană este un om tare bun, ne dă și cadouri, a vrut să mă ajute și cu bani, la greu, dar eu am mândrie. Cum să iau banii nașului? Păi, nu el trebuie să îmi dea! Eu trebuie să mă duc la el, cu curcanul!”.

Victor Yila: „Înainte de pandemie, Silviu Prigoană ne strângea pe toți cei 100 de fini la un restaurant și la plecare ne dădea cadouri”

Victor Yila, născut în Congo și stabilit de peste 25 de ani în România, a legat o prietenie pe viață cu Silviu Prigoană, care, de altfel, l-a și nășit la nuntă. Victor îl cunoaște foarte bine pe Silviu și susține, pentru impact.ro, că nașul lui are un suflet generos:

„Mi-e tare dor de Silviu, în pandemie nu prea ne-am văzut, ne este cam frică să facem petreceri. Dar, el nu ne-a uitat, mereu ne trimite daruri. Și de ziua soției mele, a trimis șoferul cu un cadou. În trecut, Silviu Prigoană organiza ediții speciale, la un hotel din București, un eveniment numit ‘Nașul și finii’, la care Prigoană își invita toți finii din țară, are peste 100.

Ne caza pe toți o seară la hotel, echipa lui organiza totul, ne sunau ei ca să ne întrebe de câte camere avem nevoie, cu cine mai venim. Cheful începea de la ora 18.00, petreceam ca la nuntă, cu lăutari, cu artiști, iar dimineața nu plecam cu mâna goală. Iar la plecare mai primeam și câte un cadou. Au fost șase ediții. În 2019 a avut loc ultima petrecere, dar le vom relua după ce scăpăm de pandemie”, ne-a declarat Victor Yila, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cine este actorul care a refuzat banii lui Silviu Prigoană
Victor Yila, unul dintre finii lui Silviu Prigoană

Silviu Prigoană a vrut să îl ajute financiar, la greu, dar Victor Yila a refuzat, din mândrie: „Nu pot lua banii cuiva nici dacă mor de foame!”

Victor își amintește și de un alt episod în care Silviu Prigoană a dat dovadă de generozitate. Atunci și-a dat seama ce suflet uriaș are nașul lui de cununie:

„Silviu este un om tare bun, se oferă să ne ajută pe toți, la greu, ne știe necazurile, problemele. A vrut la un moment să mă ajute și pe mine financiar, m-a emoționat sincer gestul lui de om bun. Dar, vai, eu am mândrie! Nu pot lua banii lui sau ai altcuiva, nici dacă mor de foame! De ce să-mi dea banii munciți cu greu de el? Cum să iau bani de la nașul meu?

Păi, eu trebuie să merg la el cu un curcan și cu daruri, așa este frumos! Așa am fost învățat de acasă, să nu stau cu mâna întinsă la nimeni, să muncesc, să pun deoparte pentru zile grele. La urma-urmei, sunt dublu salariat. Când nu merge cu grupul Vouă, sunt profesor de franceză, nu mor de foame niciodată”, ne-a mai declarat Victor Yila, pentru impact.ro.

Silviu Prigoană e ca un tată pentru toți finii lui: „Chiar dacă unii au divorţat, eu tot naş le rămân”

Silviu Prigoană se simțea foarte fericit în mijlocul finilor lui, care veneau cu brațele pline de flori la petrecerile unde se reuneau, an de an. Celebrul om de afaceri povestea despre aceste întâlniri de suflet, ultima având loc în urmă cu trei ani, înainte de pandemie:

„Se organizează în prima vineri din luna mai, pentru că nu am ocazia să mă văd cu finii mei. Ei se simt bine împreună. În fiecare an schimbăm şi meniul şi muzica. Chiar dacă unii au divorţat, eu tot naş le rămân. Este un lucru minunat că ne vedem în fiecare an”, spunea  Silviu Prigoană, la Agenţia Vip, de la Antena Stars, în urmă cu trei ani.

Urmăriți Impact.ro și pe