VIDEO EXCLUSIV

Actorul Alexandru Ion din serialul Lia, primul interviu alături de logodnica sa. Modul inedit în care s-au cunoscut. „Vezi că băiatul ăsta apare la TV”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 02.02.2023, 23:06

Actorul Alexandru Ion a venit la premiera filmului „Ramon”, care a avut loc marți seara, la Cineplexx Băneasa, împreună cu Evelyne, femeia cu care s-a logodit la finalul anului trecut. Interesant este că relația a debutat prin intermediul unei aplicații de dating. În interviul exclusiv, acordat pentru Impact.ro, interpretul lui Pavel, din serialul „Lia, soția soțului meu”, difuzat joi, de la 20.30 la Antena 1, și viitorea lui soție ne-au povestit că niciunul nu avea în plan căsătoria, dar că dorința a venit firesc. Evelyne a asistat încă de la începutul relației la o filmare în care Alexandru se sărută cu o altă actriță, conform scenariului, așa că s-a obișnuit cu meseria logodnicului ei.

Actorul Alexandru Ion din serialul Lia, primul interviu alături de logodnica sa

Alexandru Ion poate fi văzut atât pe micul ecran, în serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, cât și în “Ramon”, filmul lui Pavel Bartoș, care intră din 3 februarie în cinematografe. Evelyne nu a știut la prima întâlnire că Alexandru este actor, întrucât ea și-a petrecut ultimii 8 ani în Marea Britanie:

„Suntem într-adevăr la avanpremiera filmului „Ramon”, dar ce se întâmplă acum este o premieră absolută, pentru că este primul interviu pe care îl dăm împreună”, a spus, pentru Impact.ro, Alexandru Ion.

Impact.ro: V-ați cunoscut pe o aplicație de dating. Totuși, cum v-ați găsit?

Evelyne: Era o aplicație de dating, Tinder. A fost prima oară cu noroc pentru mine, pentru că a fost primul date la care am ieșit în România de pe Tinder, m-a cucerit și asta a fost, mi-am șters aplicația și gata!

Evelyne: „Am locuit în Marea Britanie aproape 8 ani”

Nu ai fost suspicioasă, având în vedere că el este actor? Te-ai gândit: poate îți dă țeapă? Poate nu e el?

Cred că a avut noroc la capitolul acesta! Eu am locuit în Marea Britanie 7 ani jumătate, aproape 8, și nu-l știam, spre rușinea mea, deși sunt o consumatoare de teatru și de film, pentru că am fost plecată din țară fix când a terminat domnul facultatea și a început să joace. Nu îl știam, așa că nu eram familiarizată.

Alexandru Ion: Noroc cu sora ta că ți-a zis: „Vezi că băiatul ăsta apare la televizor”.

Evelyne: Da, mi-a zis: „Parcă îl știu de undeva, dar nu știu de unde să îl recunosc”, așa că nu am avut așteptări.

Alexandru: Dar nu apăruseră nici filmele „Ramon” și „Taximetriști”, în momentul acela.

Alexandru Ion: „Eram în căutarea iubirii veșnice pe care am și găsit-o”

Dar nu te văzuse în serialul „Sacrificiul”?

Nu știu unde mă văzuse, cert este că mă văzuse undeva.

Pe tine ce te-a determinat să îți faci acel cont?

Alexandru: Eram în căutarea iubirii veșnice, pe care am și găsit-o! Ceea ce ne determină pe toți, suntem în căutarea unor interacțiuni care să însemne ceva, deși, de cele mai multe ori, aplicațiile astea au reputația faptului că sunt foarte superficiale. Iată că în cazul nostru, a fost departe de a fi superficială.

Alexandru Ion și Evelyne
Alexandru Ion și Evelyne

Evelyne: „Niciunul nu ne doream și nu aveam fixat în minte că trebuie să ne căsătorim”

Care a fost momentul în care ți-ai dat seama că ea este sufletul tău pereche și că vrei să îți întemeiezi o familie?

Alexandru: Eram în vacanță, în Croația, eram în Dubrovnik, vizitam ceva de acolo, și ne-am pus așa pe o băncuță și am concluzionat că, domne, gata! Asta e! E cumpărată treaba, de aici încolo numai înainte!

Evelyne: Dar ce a fost interesant, a fost că niciunul nu ne doream și nu aveam fixat în minte că trebuie să ne căsătorim, că trebuie să întemeiem o familie în modul clasic și uite că dorința a răsărit la un moment dat!

Alexandru: Pe parcurs!

Dar te așteptai la cererea în căsătorie în Croația?

Cererea în căsătorie a fost de curând, în București, nu, nu mă așteptam. Noi vorbeam deschis despre asta, știam că e ceva ce la un moment dat o să se întâmple, probabil, dar cu siguranță nu mă așteptam să se miște așa repede, să aibă un plan atât de surprinzător și emoționant.

Tu cu ce te ocupi?

Sunt într-un domeniu total diferit față de domeniul în care activează Alex. Lucrez pentru un start-up în blockchain, deci tehnologie emergentă și finanțe.

Când va fi marele eveniment?

Alexandru: Nu știm și, și dacă am ști, nu am spune, deocamdată. Până atunci ne bucurăm de filmele astea care au apărut în cinema și „Ramon” și „Taximetriști”.

Alexandru Ion: „S-a făcut repede rodajul”

Reușești să înțelegi meseria lui Alexandru sau mai ai mici momente în care ți se pare că s-a uitat într-un anumit fel la partenera din film?

Surprinzător, nu îmi dă cu gol în stomac foarte des când văd diferite partenere de scenă, deși nu mă așteptam. Îi înțeleg meseria, am cochetat și eu puțin și sunt fană a tot ce înseamnă teatru, film, deci cred că asta cumva a ajutat și este o pasiune comună până la urmă.

Alexandru: Și probabil a ajutat și faptul că – ne cunoșteam de puțin timp – și a venit cu mine la filmarea unui scurtmetraj și a asistat fix la o secvență unde mă sărutam cu partenera din film, deci a început bine! S-a făcut repede rodajul!

Ce personaj interpretezi în filmul „Ramon”?

Sunt verișorul lui Ramon, verișorul lui din București, pe care Ramon îl atrage într-o serie de întâmplări foarte nefericite, care ajung să aibă un final fericit.

S-a întâmplat la filmări și ceva ce nu vom vedea pe marele ecran?

Au fost niște provocări legate de mersul pe bicicletă în tandem, pentru că eu și Teona Stavarachi, care e partenera mea în film, a trebuit să mergem o bună parte a filmului pe o bicicletă în tandem și niciunul dintre noi nu mai mersese pe așa ceva și asta în combinație cu frigul de la filmări a pus niște dificultăți, dar am scos-o la capăt.

Alexandru Ion și Pavel Bartoș, prietenie de 8 ani

Tu cu Pavel Bartoș ești coleg la teatru sau ești și prieten?

Nu suntem colegi la teatru, suntem prieteni de vreo 8 sau 9 ani. Pavel, în generozitatea lui foarte amplă, a contribuit enorm la proiectul Ideo Ideis, la festivalul de la Alexandria, e mentor acolo de mulți ani. A fost foarte săritor de fiecare dată când a fost vorba de ceva legat de Ideo Ideis și mai mult decât atât în primul lui scurtmetraj, pe care l-a regizat, Romanian Tradition, mi-a propus și am acceptat cu bucurie să joc unul dintre rolurile principale.

Video: Daniel Bălan

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe