Accidente rutiere extrem de grave, în interval de doar câteva ore, pe „drumul morţii” de la Iaşi

Elena Avramescu 21.05.2021, 13:44
Accidente rutiere extrem de grave, în interval de doar câteva ore, pe „drumul morţii” de la Iaşi

Accidente rutiere extrem de grave în Iași. Două accidente cumplite, s-au produs astăzi, la câţiva kilometri de intrarea în municipiul Iaşi, în urma cărora au rezultat mai multe victime.

Accidente rutiere extrem de grave în Iași

În numai câteva ore, pe drumul care leagă Târgu Frumos de Iaşi, denumit de-a lungul timpului „drumul morţii”, două accidente grave s-au produs iar datorită frecvenţei şi gravităţii accidentelor rutiere din zonă. Astfel că primul accident s-a produs între Budăi şi Podu Iloaiei, de unde au rezultat trei victime, după ce un Logan s-a răsturnat de nu mai puțin de trei ori.

În autoturism se aflau 5 pasageri conştienţi. La evenimentul rutier au fost dirijate două echipaje de prim ajutor. Au fost transportaţi la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi doi bărbaţi în vârstă de 24, respectiv 32 de ani iar la Spitalul de Neurochirurgie un bărbat în vârstă de 18 ani. Pacienţii sunt stabili şi au contuzii multiple, traumatism cranio cerebral şi traumatism cranio facial minore, a declarat Diana Cimpoeşu, medic coordonator UPU SMURD Iaşi.

Al doilea accident rutier s-a produs dis-de-dimineaţă, la doar câţiva kilometri distanţă de locul primului, la Leţcani. S-a produs în urma unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, în urma căreia o persoană a rămas încarcerată.

La faţa locului a fost dirijat un echipaj de descarcerare, un SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de prima ajutor. Aceştia au preluat 2 victime conştiente şi stabile. O femeie în vârstă de 19 ani a fost adusă de echipajul de la Terapie Intensivă Mobilă la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi având o policontuzie şi un traumatism cranio cerebral, un traumatism cranio facial, un traumatism toraco-abdominal. O altă femeie, în vârsta de 28 de ani a suferit un traumatism cranio facial, un traumatism cranio cerebral fiind transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, a mai spus Diana Cimpoeşu, şef UPU SMURD Iaşi.