Accident rutier pe DN 2, soldat cu rănirea a patru persoane. Au fost implicate şapte autovehicule

Elena Avramescu 22.11.2021, 09:59
Accident rutier pe DN 2, soldat cu rănirea a patru persoane. Au fost implicate şapte autovehicule

Patru persoane au ajuns la spital în urma accidentului produs luni dimineaţă de pe DN 2, între localităţile Coşereni şi Urziceni, după cum a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa.

Accident rutier pe DN 2, soldat cu rănirea a patru persoane

Cele patru victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale. În zona accidentului se circulă alternativ, găsim notat într-un comunicat de presă transmis de IPJ Ialomiţa.

Potrivit sursei citate, au fost implicate şapte autovehicule în evenimentul rutier produs în afara localităţii Coşereni. În acest moment, cercetările în acest caz sunt continuate cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Luni dimineața, pe DN 2, între localităţile Coşereni şi Urziceni din judeţul Ialomiţa, șase autovehicule au fost implicate într-un accident rutier. Astfel că, în urma impactului au rezultat patru victime care au suferit leziuni uşoare, fiind evaluate medical la faţa locului.

Traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare şi efectuarea cercetării locului faptei, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier, a precizat Centrul Infotrafic.

Accident rutier pe DN 2, soldat cu ranirea a patru persoane
Accident rutier pe DN 2

Un tânăr de 19 ani din Nemaț, încarcerat după ce s-a răsturnat cu mașina

O altă tragedie s-a produs în noaptea de duminică spre luni, când un tânăr în vârstă de 19 ani a rămas încarcerat după ce autoturismul pe care îl conducea a ieşit de pe carosabil, a lovit un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat.

Locotenentul Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, a spus că accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, iar la faţa locului au intervenit pompierii cu modulul de descarcerare, un echipaj al SMURD, precum şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Ajunşi la locul solicitării, forţele de intervenţie au constatat că un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat după ce a intrat într-un stâlp, iar conducătorul auto a rămas încarcerat. Cu ajutorul echipamentelor şi procedeelor specifice, pompierii au scos din interiorul autoturismului un bărbat de 19 ani, cu semne vitale, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

După aceea, victima a fost preluată de echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...