O ambulanță a luat foc în mers, la Suceava, atunci când un pompier mergea spre locuința părinților săi din comuna Vadu Moldovei

Elena Avramescu 15.11.2021, 11:50
O ambulanță a luat foc în mers, la Suceava, atunci când un pompier mergea spre locuința părinților săi din comuna Vadu Moldovei

Scene incredibile în Suceava, unde o ambulanță a luat foc în mers, luni, în timp ce mergea spre un caz medical din în Vadu Moldovei. Cel care a observat fumul a fost un pompier din cadrul ISU Suceava.

O ambulanță a luat foc în mers, la Suceava

Incidentul nefericit s-a produs în cursul dimineții de luni, atunci când pompierul mergea locuința părinților săi, în comuna Vadu Moldovei. Lucian Grădinaru rula în spatele autosanitarei SAJ, care mergea spre un caz medical, atunci când, pe raza localității Spătărești, pompierul a simțit un miros de plastic ars, moment în care a observat că din autosanitara aflată în fața sa iese fum.

Ambulanța a oprit pe partea dreaptă a drumului și colegul nostru i-a urmat manevra. A ieșit din mașină și s-a dus imediat să ajute echipajul SAJ. Incendiul a izbucnit la un tablou de siguranțe, aflat în cabina conducătorului auto.

Șoferul ambulanței a luat un stingător, acționând asupra flăcărilor, iar Lucian Grădinaru, împreună cu asistentul SAJ, a început să evacueze buteliile de oxigen și aparatura medicală din interior, a anunțat ISU Suceava, potrivit Antena 3.

O ambulanta a luat foc in mers la SuceavaO ambulanta a luat foc in mers la Suceava
O ambulanta a luat foc

Cu toate acestea, flăcările au reușit să fie stinse încă în faza de debut, astfel încât nu au fost afectate și alte componente ale mașinii. La scurt timp după, la fața locului au ajuns și trei echipaje ale pompierilor militari, cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD, pentru a se asigura că incendiul a fost lichidat și că nu mai există pericol de reizbucnire.

În plus, ambulanța SMURD a fost redirecționată către cazul medical spre care se îndrepta echipajul SAJ, în momentul în care a izbucnit incendiul, mai precis în localitatea Dumbrăvița, din comuna Vadu Moldovei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...