Accident rutier cumplit în Caransebeș, soldat cu rănirea a 7 persoane și decesul unei fete de 12 ani

Elena Avramescu 06.09.2021, 11:33
Accident rutier cumplit în Caransebeș, soldat cu rănirea a 7 persoane și decesul unei fete de 12 ani

Accidentul rutier s-a produs luni dimineaţă pe DN 73, în localitatea argeşeană Mihăeşti, unde șapte persoane au fost rănite, dintre care cinci erau copii. Din nefericire, o fată de 12 ani a fost declarată moartă.

Accident rutier în Caransebeș, soldat cu decesul unei fete de 12 ani

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion, astfel că traficul rutier pe DN 73, între Piteşti şi Câmpulung Muscel, a fost blocat în urma accidentului.

Din verificările prealabile, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din Dănicei, judeţul Vâlcea, care conducea un ansamblu rutier (TIR, compus din cap tractor şi semiremorcă pentru ciment), care se deplasa pe direcţia Piteşti spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din Câmpulung.

În urma coliziunii, autoturismul, cu 7 ocupanţi, s-a răsturnat, rezultând decesul unei fetiţe de 12 ani, precum şi rănirea celorlalţi ocupanţi, găsim notat într-un comunicat al IPJ Argeş.

Potrivit aceleiaşi surse, conducătorul auto de 45 de ani, din Câmpulung, a suferit mai multe leziuni, precum și o femeie de 27 de ani din Valea Mare Pravăţ. În plus, o fetiţă de 6 luni a fost preluată de echipaj medical în stop cardio-respirator, precum şi alte trei fetiţe de 2, 6 şi respectiv 8 ani.

Toate persoanele au fost transportate la spital, pentru investigaţii medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal (…), iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au spus reprezentanţii IPJ Argeş.

Urmăriți Impact.ro și pe