Accident rutier cu patru morți, în Brașov. Autoturismul lor a fost spulberat de un TIR

Stan Filon 14.05.2021, 09:12
Accident rutier cu patru morți, în Brașov. Autoturismul lor a fost spulberat de un TIR

Un adevărat carnagiu a avut loc vineri dimineață, în județul Brașov, după ce un TIR a acroșat frontal un autoturism în care se aflau patru persoane. Toți ocupanții mașinii au murit pe loc, iar traficul rutier în zonă este blocat de aproape două ore.

Accident rutier cu patru morți, în Brașov

Impactul devastator a avut loc vineri dimineață, în județul Brașov, la ieșirea din localitatea Rotbav spre Măieruș. Patru persoane au murit în accidentul rutier, după ce un autoturism și un TIR s-au izbit puternic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 13 Brașov-Sighișoara, la kilometrul 22, la ieșire din localitatea Rotbav, județul Brașov, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autocamion. În urma impactului patru persoane au murit.

Accident rutier cu patru morti in Brasov
Accident rutier cu patru morti in Brasov

Șoferul TIR-ului ar fi adormit la volan

Traficul rutier restricționat pe sensul către Brașov pentru a permite intervenția echipelor specializate și pentru efectuarea cercetării la fața locului. ISU Brașov precizează că două dintre victime erau încarcerate. Martorii spun că este posibil ca șoferul TIR-ului s fi adormit la volan și a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens.

Știre în curs de actualizare!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...