Accident în București. O mașină a fost lovită în plin de un tramvai. Două persoane, rănite grav, circulația a fost blocată

Ioana Bucur, Camelia Moldoveanu 01.09.2021, 19:53

Accident grav în București, miercuri după-amiază. O femeie în vârstă de 50 de ani a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea și a fost lovită în plin de un tramvai, pe bulevardul Timișoara din Capitală. În urma impactului, cele două persoane din autoturism au fost rănite grav.

Mașină lovită de tramvai pe bulevardul Timișoara

Circulația tramvaielor de pe liniile 25 și 8 a fost blocată, miercuri după-amiază, în urma unui accident grav petrecut pe bulevardul Timișoara din București.

O femeie a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, intrând pe șina de tramvai, unde a fost lovită în plin. În urma accidentului, cele două persoane din mașină au fost rănite. Impactul a fost atât de puternic încât tramvaiul a deraiat de pe șine.

Pompierii au fost chemați de urgență la fața locului, pentru a ajuta la scoaterea șoferiței care rămăsese încarcerată, dar era conștientă.

Circulația tramvaielor 8 şi 25 este blocată miercuri seara pe Bulevardul Timişoara, în zona intersecţiei cu strada Romancierilor, pe sensul spre Răzoare, din cauza deraierii unui tramvai în urma tamponării cu un autoturism, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al STB Brânduşa Raeceanu.

„Echipele STB se află la faţa locului pentru remedierea situaţiei, iar pentru preluarea fluxului de călători de pe Bulevardul Timişoara a fost introdusă o linie navetă de autobuze, care funcţionează între Depoul Militari şi Piaţa Danny Huwe”, a spus Raeceanu.

Până în acest moment, nu s-au stabilit împrejurările producerii evenimentului rutier. Din primele informații, niciun pasager din tramvai nu a fost rănit, dar circulația tramvaielor este blocată în zonă.

Accident în București. O mașină a fost lovită în plin de un tramvai
Accident în București. O mașină a fost lovită în plin de un tramvai

Două tramvaie au luat foc

La mijlocul lunii august, două tramvaie au ars ca o torță, în Piața Rahova. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, precum și ambulanțe. Zona a fost învăluită într-un nor negru de fum. Din primele informații se pare că incendiul ar fi izbucnit din cauza unui cablu subteran de energie electrică.

„Au ars 2 tramvaie în fața mea. Mă înecam cu fum. Au căzut firele alea de curent care ardeau peste niște persoane. Este plină intersecția salvări și pompieri”, a spus un martor la incendiu pentru Impact.

Pompierii au reușit să stingă flăcările până ca acestea să se extindă și la un autoturism din apropiere. De asemenea, pompierii au rămas în zonă în așteptatea reprezentanților companiei de electricitate, pentru a se vedea motivele izbucnirii incendiului la cele două tramvaie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...