Accident de muncă la o întreprindere din Slatina. Mai multe țevi au căzut peste picioarele unui angajat

Mihnea Tălău 29.08.2022, 17:05
Accident de muncă la o întreprindere din Slatina. Mai multe țevi au căzut peste picioarele unui angajat

Un accident de muncă a avut loc luni după-amiază, la o firmă din municipiul Slatina, județul Olt, mai multe țevi căzând peste un angajat, bărbatul fiind transportat de urgență la spital.

Bărbatul a fost transportat la spital

Inspectoratul de Poliție Județeană Olt, a anunțat că la data de 29 august 2022, în jurul orei 13:30, a primit o sesizare prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că, la o societate comercială, cu specific producție țevi metalice, din municipiul Slatina, a avut loc un accident de muncă.

Conform primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Slatina, angajat al unei societăți comerciale cu specific producție țevi metalice, în timp ce ar fi ridicat cu ajutorul unui pod rulant o legătură de țevi, sarcina s-ar fi dezechilibrat, iar țevile ar fi căzut pe membrele inferioare ale bărbatului.

Bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

SMURD se extinde peste granitele tarii

În urma accidentului, polițiștii au deschis un dosar penal

La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Slatina.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...