Accident cumplit pe DN7, la Cotmeana, soldat cu un deces și patru răniți. Cum s-a petrecut tragedia

Cristi Ionică 24.02.2021, 12:10
Accident cumplit pe DN7, la Cotmeana, soldat cu un deces și patru răniți. Cum s-a petrecut tragedia

Accident cumplit pe DN7, soldat cu un deces. Din nefericire, o persoană a decedat iar alte patru au fost grav rănite, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un parapet de protecţie din beton, imediat după care a părăsit partea carosabilă. În acest fel a reușit să cadă de la o diferenţă de nivel de aproape 12 metri.

Accident cumplit pe DN7, la Cotmeana, soldat cu un deces

Accident teribil noaptea trecută în comuna argeșeană Cotmeana, pe drumul care face legătura între Pitești și Vâlcea . O mașină în care se aflau cinci persoane, doi bărbați și trei femei, toate din Vâlcea, a plonjat într-o râpă. Conform IPJ Argeş, s-a constatat că un bărbat de 48 de ani, din Câineni, judeţul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localităţii Cotmeana, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, astfel că a intrat în coliziune cu un parapet de protecţie, după care a părăsit partea carosabilă, căzând de la o diferenţă de nivel de aproximativ 12 metri.

Șoferul mașinii, un bărbat de 47 de ani, se pare că s-a speriat de un tir care venea cu viteză și a încercat o manevră de evitare. Din păcate, aceasta nu a reușit și astfel autoturismul a ajuns în râpă. Misiunea pompierilor militari a fost una contra cronometru Millitarii au desfășurat mai multe cordițe în rapel, pentru a scoate persoanele rănite la drumul național.
Accident cumplit pe DN7, la Cotmeana, soldat cu un deces
Accident cumplit pe DN7, soldat cu un deces

Șoferul a încetat din viață în această dimineață

Intervenția a fost destul de una complicată, deoarece cei 5 ocupanți prezentau fracturi la membrele inferioare și orice mișcare mai puternică le-ar fi putut agrava situația. La intervenție au fost chemate mai multe ambulanțe iar, după o jumătate de oră, răniții au ajuns la Spitalul Județean Argeș, unde au intrat în operație.

În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că doi dintre ocupanţi (bărbatul de 72 de ani, din Vlădeşti, ocupant al locului dreapta faţă, şi femeia de 47 de ani, din Râmnicu Vâlcea, pasageră spate) au fractură al membrului inferior, iar celelalte două femei aflate pe bancheta din spate (femeie de 69 de ani, din Vlădeşti, şi femeie de 42 de ani, din Mihăeşti, judeţul Vâlcea) au suferit contuzii şi alte traumatisme severe.

Din păcate, șoferul în vârstă de 47 de ani a încetat din viață în această dimineață, din cauza rănilor de la cap.
Poliția a deschis, în acest caz, un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, însă verificările continuă, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Urmăriți Impact.ro și pe