Accident cumplit pe A1, după ce un şofer a intrat cu maşina sub remorca unui TIR. O femeie a fost decapitată lângă propriul soț

Ana Anitoiu 23.07.2021, 21:36
Accident cumplit pe A1, după ce un şofer a intrat cu maşina sub remorca unui TIR. O femeie a fost decapitată lângă propriul soț

Un accident cumplit a avut loc pe Autostrada A1, vineri după-amiază, după ce un şofer a intrat cu maşina sub remorca unui TIR ce circula pe prima bandă, pe sensul de mers dinspre Bucureşti către Piteşti. O femeie a fost decapitată lângă soțul ei.

Ce a povestit un martor al tragediei

În urma accidentului ce a avut loc la la kilometrul 116 al Autostrăzii A1, un martor le-a spus polițiștilor că mașina a intrat direct sub remorca TIR-ului cu partea dreapta, unde se afla soţia şoferului, o femeie în vârstă de 47 de ani.

În urma impactului, soția șoferului, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost decapitată. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Intervenția pompierilor de la Descarcerare a durat câteva zeci de minute.

Accident cumplit pe A1, dupa ce un sofer a intrat cu masina sub remorca unui TIR. O femeie a fost decapitata langa propriul sot
Imagine de la locul accidentului

Care a fost cauza accidentului

Același martor la accident a spus că șoferul nu a frânat deloc. De altfel, anchetatorii nu au găsit nicio urmă de frânare la locul accidentului.Cel mai probabil, bărbatul care se afla la volanul mașinii marca Mercedes ar fi adormit la volan.

El a ieșit singur din mașină, în stare de șoc, și nu le-a putut spune poliţiştilor cum s-a petrecut accidentul. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar şoferul automobilului va fi cercetat.

Cu ce viteze circulau mașina și TIR-ul

În urma cumplitului accident rutier, șoferul TIR-ului a declarat că circula cu viteză redusă, de aproximativ 50 de kilometri pe oră. Surse din poliție au spus că la momentul incidentului pe prima bandă era formată o coloană de autovehicule, dar banda a doua era liberă.

Viteza estimată cu care conducea șoferul mașinii era de 100 de kilometri pe oră. Cei doi soţi care se aflau în autoturism mergeau către casă, într-o comună din judeţul Vâlcea.

Accident în lanț pe Autostrada Soarelui

Un alt accident a avut loc vineri pe Autostrada Soarelui, dar fără victime. Patru mașini s-au ciocnit în aglomerația creată pe drumul spre mare unde mulți oameni au plănuit să își petreacă acest sfârșit de săptămână.

”În jurul orei 7.30 a avut loc o tamponare cu patru autoturisme, care au fost trase pe banda de urgență, pe sensul spre litoral. Recomandăm celor care merg la mare să circule cu prudență și să respecte indicațiile polițiștilor care sunt în număr mare la fluidizare”, a spus comisarul-șef Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic al Poliției.