Incident bizar în București, după ce o mașină de poliție plină cu deținuți s-a răsturnat într-un accident rutier

Nicu Stan, Alexandru Teodorescu 23.07.2021, 17:19
Incident bizar în București, după ce o mașină de poliție plină cu deținuți s-a răsturnat într-un accident rutier

Incident bizar în București, după ce o mașină de poliție plină cu deținuți s-a răsturnat într-un accident rutier. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Martorii la accident spun că polițiștii ar fi circulat cu viteză excesivă. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

O mașină de poliție care transporta deținuți s-a răsturnat după ce un autoturism a intrat în ea. În ce loc din București a avut loc accidentul

Incident ca în filme în București, după ce o mașină de poliție plină cu deținuți s-a răsturnat într-un accident rutier.

O mașină de poliție plină cu deținuți s-a răsturnat într-un accident rutier, în București. În urma accidentului două persoane au primit îngrijiri medicale.

Detinutii au necesitat ingrijiri medicale
Detinutii au necesitat ingrijiri medicale

Mașina de poliție circula regulamentar

Mașina care transporta deținuți se afla în misiune și avea semnalele acustice și luminoase pornite, moment în care a fost lovită de o altă mașină condusă de o doamnă.

”În jurul orei 15:10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. George Coșbuc.

Șoferița vinovată a pus mașina de poliție cu roțile în sus

Conducătorul unei autospeciale de poliție în vârstă de 30 ani, care se deplasa pe Bd. George Cosbuc dispre Bd. Tudor Vladimirescu către Piața Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase, când a ajuns in zona Rond Cosbuc a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de o femeie în vârstă de 44 ani.

În urma impactului, autospeciala de poliție s-a rasturnat pe plafon.

Deținuții au primit îngrijiri medicale

În acest moment, două persoane, pasageri pe locurile din spate în autospeciala de politie primesc ingrijiri medicale.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a anunțat Poliția.

Mașina de poliție ar fi avut viteză, potrivit martorilor

Potrivit martorilor la accident, mașina care transporta deținuții avea viteză mare. De asemenea, cei din zonă au auzit un zgomot mare.

”Eu am filmat, eram în faţa locului unde lucrez. S-a auzit un zgomot puternic și am mers să văd ce s-a întâmplat. Accidentul a avut loc chiar în intersecție la Coșbuc, pe Bulevardul Libertăți 1. Din câte am inteles, echipajul de poliție avea în jur de 100 km/h. În echipajul poliției erau și 2 detinuti încătușați”, a spus un martor la accidentul bizar.

Deținuții erau încătușați

În mașina de poliție se aflau doi deținuți care erau încătușați.

”Toată lumea este bine, pe bancheta din spate erau doi bărbaţi încătuşaţi care nu au solicitat intervenţia ambulanţei, iar şoferul a ieşit din maşină nevătămat”, a declarat un alt martor la accident.

Poliția Rutieră face în continuare cercetări pentru a vedea cum s-a produs mai exact accidentul.

Urmăriți Impact.ro și pe